Fernando Alonso vs Felipe Massa?
16:51-es kicsit elfogultak vagyunk?
2008: Szingapúr, ami nem mellesleg mostani csapattársa vb címébe került. Persze, ő nem tudott róla, neki töklogikus volt 15. helyről könnyű autóval egy olyan pályán elrajtolni, amin előzni nem lehet.
2007: feljelentette a saját csapatát, csak, hogy az ő neve tiszta maradjon...
2010: kb. majdnem kilöki a csapattársát a boxba menet, veszélyeztetve, hogy mindketten kiesnek.
Le kéne venni a rózsaszín szemüveget...
Természetesen Massa, nem tudom, hogy Alonso rajongói mit esznek rajta, én képtelen vagyok egy ilyen embert kedvelni, lehet bármilyen tehetséges. Massa viszont soha egy rossz szót nem mond a csapatára, mindig a csapat az első, nem pedig a saját érdekek, mint egyeseknél.
Én várom már a Magyar nagy díjat,remélem nem fognak hasonló
esetek történni a Hungaroringen mint tavaly...
Szerintem Alonso.
Nekem speciel pont Alonso akaratossága fogott meg, a mindig elszántsága. Az F1 pedig szerintem nem csapatsport, mint a foci, tehát azzal semmi baj nincs, hogy a saját érdekeit nézi, sőt pont az a jó. Én imádom a mentalitását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!