Fernando Alonso vs Felipe Massa?
"2007: feljelentette a saját csapatát, csak, hogy az ő neve tiszta maradjon..."
Talán volt rá oka, hogy miért is jelentette fel volt csapatát... Tudod semmi sem történik ok nélkül!
Kérdező, az F1 nem arról szól, hogy csak saját magammal törődök, mindenki mást lesz*rok. Csapatkonstruktőri címről még nem hallottál? Lehet kicsit nehezebb megszerezni, ha állandóan keresztbe tesz a saját csapattársának.
"Talán volt rá oka, hogy miért is jelentette fel volt csapatát... Tudod semmi sem történik ok nélkül!"
Igen, az volt az oka, hogy Ő, aki nyakig benne volt ugyebár megússza. Ő meg De La Rosa vígan e-mailezték a Ferraris adatokat. És még így sem vették el a pontjait, csak a csapatét.
Pff, mit nézel te, ha nem tudod mi volt Szingapúrban? Kis Piquet Briatore utasítására odavágta magát szándékosan a betonfalhoz, hogy Alonso nyerhessen. És nem létezik, hogy nem tudott róla,már az előbb elmagyaráztam, hogy miért.
Massa ő sokkal jobb.
Alonso pedig olyan beképzeld csak nem tudom mire, arra nagy lópofájára?
Kedves előző, tiszteletben tartom a véleményedet, de kíváncsi vagyok a te "pofádra"...
Ha Alonso külsejét kritizálod, lányként mondom, hogy az én ízlésem szerint Fernando nagyon-nagyon helyes és férfias külsejű (ami manapság egyre ritkább)!
Egyértelműen Felipe Massa
Alonso csak a pénzével és a rinyálásával és el mindent, aki azt várja, h szóljanak rá az előttelévőre, h engedje el. Utálom Alonsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!