Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso?
Pont az ilyen idióták miatt nem rakom ki a címemet.
Szép is lenne, ha minden baromtól levelet kapnék.
Ez is sok, amit magamtól olvasok tőletek.
Amiket meg gondolsz, hogy csak szerencsével nyert mindig alonso, meg így-úgy amúgy, azt csak te képzeled belém.
2005-ben szerencsélye volt. beírtam, mert a kérdező akart példát. Hát tudtam vele szolgálni.
Nem Schumachert győzte le mázlival, hanem Raikkonent. Mivel Schumacher 3. lett az évben. Csak vissza kell nézni, hogy hány versenyt, meg hány rajthelyet bukott el a motorok miatt.
Volt hogy 5. helyre hozta fel időmérőn a Mclarent Kimi, de motort kellett cserélni a versenyre, és akkor kapott 10 rajthelyes bűntetést. Ha kibírta a versenyt a Mclaren, még onnét is képes volt vele győzni. Szóval ha az a kocsi akkor ugyanolyan megbízható, mint a Reanult, akkor legalább úgy nézett volna ki a Vb. Kiminek, mint most Vettelnek.
2005-ben nem lökte ki Alonsot az égvilágon senki.
Egyetlen kiesése volt, az is vezetési hiba miatt, amikor kanadában felkenődött a bajnokok falára. Ha nem esik ki Kimi 2x az első helyről, akkor kb 4 ponttal nyeri 2005-öt.
Csak azért ennyivel, mert a Mclaren tempója csak a 4. versenytől volt brutális.
Utána lehet nézni, ki lehet számolni.
2005-ben szerencsélye volt Tovább nem is olvastam... ez milyen szó, hogy szerencsélye?:D:D ilyen szó nincs..
Max 15 éves vagy, akinek csak itt nagy a szája. Alonso jobb pont. Nem érdekel senkit Vettel.
Szerintem zárjuk le.
Valakinek Alonso jobb, valakinek Vettel. Nem vagyunk egyformák szerencsére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!