Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Sebastian Vettel vagy Fernando...

Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 20:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen idióták miatt nem rakom ki a címemet.

Szép is lenne, ha minden baromtól levelet kapnék.

Ez is sok, amit magamtól olvasok tőletek.

Amiket meg gondolsz, hogy csak szerencsével nyert mindig alonso, meg így-úgy amúgy, azt csak te képzeled belém.

2005-ben szerencsélye volt. beírtam, mert a kérdező akart példát. Hát tudtam vele szolgálni.

Nem Schumachert győzte le mázlival, hanem Raikkonent. Mivel Schumacher 3. lett az évben. Csak vissza kell nézni, hogy hány versenyt, meg hány rajthelyet bukott el a motorok miatt.

Volt hogy 5. helyre hozta fel időmérőn a Mclarent Kimi, de motort kellett cserélni a versenyre, és akkor kapott 10 rajthelyes bűntetést. Ha kibírta a versenyt a Mclaren, még onnét is képes volt vele győzni. Szóval ha az a kocsi akkor ugyanolyan megbízható, mint a Reanult, akkor legalább úgy nézett volna ki a Vb. Kiminek, mint most Vettelnek.

2005-ben nem lökte ki Alonsot az égvilágon senki.

Egyetlen kiesése volt, az is vezetési hiba miatt, amikor kanadában felkenődött a bajnokok falára. Ha nem esik ki Kimi 2x az első helyről, akkor kb 4 ponttal nyeri 2005-öt.

Csak azért ennyivel, mert a Mclaren tempója csak a 4. versenytől volt brutális.

Utána lehet nézni, ki lehet számolni.

[link]

2011. júl. 3. 14:54
 52/126 anonim ***** válasza:

2005-ben szerencsélye volt Tovább nem is olvastam... ez milyen szó, hogy szerencsélye?:D:D ilyen szó nincs..

Max 15 éves vagy, akinek csak itt nagy a szája. Alonso jobb pont. Nem érdekel senkit Vettel.

2011. júl. 3. 15:43
 53/126 anonim ***** válasza:
90%
Jó basszátok meg alonso-t lehet hogy 1x 2x tavaly megszívatták de akkoris 2005-be alig esett ki és 2006-ba is amikor ott Raikkönen vagy 3x kiesett vagy 4x. Amúgyis 1x szivatták tavaly akkoris kicsit jogosan vagy kétszer. 15 pont veszteség összesen bmeg. meg az hogy 7. helyről kiesett 6 pont veszteség bmeg. Vettel meg csak korea-ba technikai problémákból vesztett 25 pontot azonkiívül még vagy 15, 20 vesztett. Ti gondolkodjatok. És leszarom ez az utolsó kommentem mert ti idióták vagytok akik most kezdték nézni az f1-et. VETTEL 2008-BA 21 ÉVESEN 8. LETT A SCUDERIA TORRO ROSSO NEVEZETŰ 2. LEGROSZABB AUTÓVAL 20 PILÓTÁBÓL ÚGY HOGY A CSAPATTÁRSA BOURDAIS AKI NEM ROSSZ VERSENYZŐ 17. LETT. AKKOR HA 21 ÉVESEN TUDOTT 8. LENNI EGY ILYEN SZAR AUTÓVAL MOST MÉG FEJLŐDÖTT IS EGY WILLIAMS AMI KB. MÉG JOBB MOST A MAI VISZONYOKHOZ KÉPEST MINT AKKOR AZ STR AKKOR MOST MIÉRT NE TUDNA MEGINT 5., 6.-nak JÖNNI? SZERENCSÉJE VOLT EGY ÉVEN KERESZTÜL EGY ILYEN GAGYI AUTÓVAL? EKKOR SZERENCSÉJE? NEM MERT 2007-BE IS MÁR LÁTNi LEHETETT HOGY UGANYEZZEL A SZAR AUTÓVAL 3., 4. VOLT. NEM SZERENCSÉBŐL AZÉRT MERT K~RvárA TEheTSÉGES. ÉS EZEN KÖNYÖRGÖM EGYSZER GONDOLKODJATOK MÁR EL ÉS TI GONDOLKOZZATOK!!!!!!
2011. júl. 3. 16:03
 54/126 anonim ***** válasza:
Most az a célod, hogy rádumálj arra, hogy Vettel a világ legtökéletesebb embere és hogy mi is imádjuk?
2011. júl. 3. 16:07
 55/126 anonim ***** válasza:
WEBBER MEG MÁR 2005-ös KÖZVETÍTÉSEKET VÉGIGNÉZED NEM A LEGJOBB AUTÓVAL A BMW-vel SZÉTVERTE HEIDFELDET ÉS SOKKAL JOBB VOLT A KOMMENTÁTOROK IS MONDTÁK HOGY HA EGY JÓ GÉP KERÜLNE ALÁ NAGYON JÓ LEHETNE. KÉRDEZŐ KÖNYÖRGÖM NE GYERE ITT MINT F-1-es SZAKÉRTŐ HOGY WEBBER SZAR MEG VETTEL NEM BIZONYÍTOTT AMIKOR SZÉTVERTE A MEZŐNYT A LEGSZARABB AUTÓK EGYIKÉVEL 21 ÉVESEN NEM SZERENCSÉBŐL. NEM BÁNTANI AKARLAK DE NÉZD CSAK VISSZA A 2005-ös WEBBERT AZ ÉV ELEJÉRŐL. LEHET HOGY NEM GYŰJTÖTT SOK PONTOT MERT SOKSZOR ÜTKÖZÖTT DE LÁTSZOTT HOGY GYORS. ESŐBE MEG AMIN A JOBB VERSENYZŐK MENNEK JÓL HOGYHA NEM MEGY NEKI VETTEL 2007-be JAPÁNBA AZ AKKORI KÖZEPES RED BULLAL 2. 2008-BA MONACOBA 4. LETT ÉS 2007 EURÓPÁBA ASSZEM 2. vagy 3.. WEBBERT NEM AZÉRT TARTJÁK OTT MERT BÍRJÁK A STILUSÁT HANEM MERT JÓ ANNYIRA NEM KIRÁLY MINT VETTEL VAGY KUBICA LENNE VAGY HAMILTON VAGY SCHUMI VOLT DE WEBBER IGENIS JÓ.
2011. júl. 3. 16:09
 56/126 anonim ***** válasza:
Szerinted, ha nagy betűvel írsz, valaki elolvassa? :)
2011. júl. 3. 16:11
 57/126 anonim ***** válasza:

Szerintem zárjuk le.

Valakinek Alonso jobb, valakinek Vettel. Nem vagyunk egyformák szerencsére...

2011. júl. 3. 16:13
 58/126 anonim ***** válasza:
Én már réges rég lezártam, de mindig írt valamit, amire reagáltam, de ő az én válaszaimra sose.
2011. júl. 3. 16:13
 59/126 anonim ***** válasza:
NEM AZ A CÉLOM HANEM HOGY NE AZT MONDJÁTOK HOGY: NEM BIZONYÍTOTT. ALONSO ROSSZ AUTÓVAL SOKKAL TÖBBET ÉRT EL. EGY ROSSZ AUTÓVAL NEM ÉRNE EL SEMMIT. MERT IGENIS ELÉR ÚGYIS CSOMÓ MINDENT! KUBICA IS AKI TÖK JÓ VERSENYZŐ CSAK EGY SZERENCSÉSEBB KANADAI NAGYDÍJON A HARMADIK LEGJOBB AUTÓVAL TUDOTT NYERNI 3. ÉVÉBE IDŐSEBBEN. VETTEL 2. ÉVÉBE MÁR NYERT FIATALABBAN EGY SOKKAL ROSSZABB AUTÓVAL KEVESEBB SZERENCSÉVEL. VETTEL NEM TÖKÉLETES TAVALY A FIATALSÁGA MIATT SOKSZOR ELSZÁLLT AZ AGYAR AKÁRCSAK RÉGEBBEN HAMILTONNAK DE EGY NAGYON JÓ PILÓTA ÉS MOSTANRA NAGYON PRECÍZ ÉS GYORS LETT ÉS NEM UNALMAS. MOST LEHETHOGY UNALMAS MERT NINCS KIVEL VERSENYEZNIE DE NAGYON TUD KŰZDENI LÁTSZOTT EZ 2009-BE AUSZTRÁLIÁBA KUBICÁVAL. CSAK MOST NINCS KIVEL. DE EGY KÖZÉPSZERŰ AUTÓVAL NAGY ELŐZÉSEKET ÉS HARCOLÁSOKAT LÁTHATNÁNK TŐLE AKÁRCSAK 2007, 2008 és 2009 ELEJÉN. ÉS AZ EGYIK VÁLASZOLÓT KOMOLYAN KELL VENNI AKI A SZERENCSÉJE SZERENCSÉLYÉNEK ÍRTA MERT NEM MOND HÜLYESÉGET SŐŐT.
2011. júl. 3. 16:15
 60/126 anonim ***** válasza:
Érthetetlen és értelmetlen amit írsz. Szóval, ha akarnám se tudnám elolvasni.
2011. júl. 3. 16:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!