Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Sebastian Vettel vagy Fernando...

Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 20:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 A kérdező kommentje:
lehet hogy integetett de akkor ő a legjobb pilóta és engem csak ez érdekel
2011. júl. 2. 09:35
 32/126 anonim ***** válasza:
56%
Ezért is utálom Vettelt, mert a rajongói hihetetlenül gyerekesek. Téma lezárva :)
2011. júl. 2. 13:37
 33/126 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon nagyon rossz emberismerők vagytok.

Alonso a legjobb akkor is, ha egy renaultos Petrovot sem tudott megelőzni? Ne nevettess.

A vettelszurkolók gyerekesek? Nem mi szúrkolunk olyanoknak, akik az óvodásokat is megyszégyenítik hisztiben. (Hamilton, Alonso).

Ti vagytok gyerekesek, hogy nem ismeritek el azt, aki megveri a kedvenceteket.

Szóval téma nincs lezárva, mert ha nem értitek az érveket, akkor kifejtem bővebben is, még videókat is tudok linkelni Alonsoék hisztis pillanatairól, meg arról is, hogy az éppen milyen hátrányt okoz a cspattársnak, vagy éppen az egész csapatnak.

2011. júl. 2. 14:59
 34/126 A kérdező kommentje:

akkor én meg linkelek mellé olyan húzásokat Alonsotól amit csak ő csinált meg az egész mezőnyből mert Alonsoról mindent el lehet mondani csak azt nem hogy rossz pilóta

bizonyított már sok csapatnál és mindehol megállta a helyét Vettel alatt viszont rakéta van majd elhiszem hogy jó pilóta ha látom más csapatban...

2011. júl. 2. 16:35
 35/126 anonim ***** válasza:
91%

Te valószínű, hogy idén nézed először az F1-et.

2007-ben, mikor Kubicát helyettesítette a BMW-nél, az első versenyén 6. lett. És nem volt a top 2-ben a BMW.

2008-ban meg egy Torro Rosso Ferrarival lett 4. Kínában, Monsaban meg megnyerte vele a versenyt. Egy kozépmezőnyös autóval. A csapattársai rendre 6-tizedet kaptak tőle körönként.

Akkor te most miről is beszélsz? Még hány kiscsapathoz kellene mennie? Pont ezekért érvelek mellette. Megdolgozott azért, ahol most tart. Bizonyított. Felkarolták, nagyon helyesen. Megérdemli. Arról nem tehet, hogy most övé a legjobb autó. Valamikor Alonsoé volt. Egyszer fent, egyszer lent.

És én nem mondtam, hogy Alonso nem jo pilóta.

Részemről benne van az első 3-ban.

Csak a stílusa, meg az arca nincs az ínyemre néha.

Zavar benneteket, hogy vettel büszke magára?

Miért? Teljes joggal lehet büszke, mivel nem csalással, és nem szerencsével van ott, ahol tart. És ő ebben a helyzetben is képes magáról mondani, hogy azért ő sem Isten.

Tényleg nem tudom, hogy tin mit néztek a futamokon, de valami nagyon nincs rendben a TV-adással nálatok.

2011. júl. 2. 17:01
 36/126 anonim ***** válasza:
2011. júl. 2. 17:21
 37/126 Fuuton ***** válasza:

Azért ez esős futam volt...

Ott inkább a szerencse dominált.

Vettel is hisztis ám:

2010- Magyarország: bokszutcaáthajtásosnál hogy integetett már, pedig jogosan kapta.

2010- Silverstone- időmérő: Eltörte az új szárnyat, és Webberéről átrakták az övére az újat, Webber meg megkapta régi sz@rt. Biztos hisztizett, és felrakták inkább neki azt a szárnyat csak ne visítozzon, mint ahogy most visítozott a Valenciai győzelme után, pedig semmi extra nem volt ebben.

2011. júl. 2. 19:44
 38/126 A kérdező kommentje:
ennyi :)
2011. júl. 2. 19:48
 39/126 anonim ***** válasza:
30%
Te begyöpösödött sötét kérdező! Vettel 3. legroszabb autóval 2. évében 1. lett. 21 évesen. Ki nyomná le egy középszerű autóval a nagyokon kívűl most amikor már 2008-ba is egy átlagon aluli autóval az első az mezőny első felébe volt. És bmeg azóta fejlődött egy csomót szemmel láthatóan. A Vettel a Williamszel szerintem egy 6. hely körül jönne. És akkor így bizonygatod magadnak idézem "Hidd el ott lenne (a középmezőnybe)". Gondolkodj már szétveri a mezőnyt. A válaszom meg: SEBASTIAN VETTEL. Alonso néha egész jó de én nagyon utálom és tavaly is úgy győzte le Vettel hogy neki kb. 3 vagy 4 műszaki problámája volt a hülye Alonso-nak meg 1 de az is a 7. helyről. Neki meg az 1. vagy 2. helyről volt. Alonso nem rossz de nagyon szerencsés és nagyképű.
2011. júl. 2. 21:27
 40/126 anonim ***** válasza:

alonso és vettel közül inkább alonso

DEE!! HAMILTON A LEGJOBB!!!

2011. júl. 2. 21:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!