Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso?
Te 64%-os, igen vicces gyerek vagy!
Alonso nem éppen a szerencsés típus, tavaly év közben a versenybírák direkt szivatták, Vettel csak a mérnöke miatt olyan jó, Adrian Newey miatt, és ezt tudja a Ferrari is és ezért akarják alonso mellé Neweyt, és minél hamarabb visszahozni Briatoret Domenicali helyére.
Vettel tök unalmas, és hidd el, hogy közel se lenne ő olyan jó a pl. a Williamsnél, mint azt te gondolod.
Még hogy 8. lenne, Alonso után. Azért van ott Alonso a RedBullok nyomában. Még hogy 8. Alonso után, gondolkodj már egy kicsit!
nem tudom de nézzétek már meg Alonso hogy debütált a renault-val egyből az első versenyen megnyerte az idmőmérőt szóval nem csak a kis Vettelkének voltak ilyen húzásai
és úgylátszik nem tudod milyen sport valójában is a forma 1 ha azthiszed minden a szerencsén múlik akkor te beteg vagy
Alonso mért lenne szerencsés elárulnád? csak egy konkrét példát
mért van az hogy a renault az elmút évtizedben csak akkor volt az első háromban amikor Alonso ott volt?
hogy ki milyen jó eső menő arról meg lehetne vitatkozni mondom ott van 2006 hungaroring aki látta annak nem kell magyarázni
Vettelt nem mondom hogy rossz pilóta de nekem még nem bizonyított
oké hogy webbert elveri de őt ki nem? webber addig sehol nem volt még a redbull alája nem került ami szintén azt bizonyítja hogy a kocsi nagyon jó
nem mondom hogy vettel szar pilóta de hogy Alonso szerencsés meg hisztis ez nálam kiveri a biztosítékot...
Biztos teljesen viccből nyilatkozta az elmúlt két hétben Button, Webber, Kobayashi és Jacques Villeneuve, hogy Fernando Alonso a legjobb pilóta a jelenlegi mezőnyben.
Épp erre mondtam, hogy gyerekes vagy, hogy ráakarsz beszélni arra, hogy Vettelnek szurokljak, de szerintem ez mindenki szíve joga eldönteni, hogy kit pártol. Lehet, hogy Alonso alatt most nem top autó van, de én akkor is kiállnék mellette és akkor is Ő lenne a kedvencem, ha az egyik HRT-ben ülne.
Azért jó Vettel, mert Adrian Newey a versenymérnöke?
1 Newey nem versenymérnök, hanem főtervező.
2 Azt mond meg, hol volt Newey Vettel mellett, amikor a BMW-vem 8. lett, és a Torro Rosso-val nyert? Valaki helyesen kijavított, hogy 8. lett. A 6 -ra melékeztem, de az a pontszám, amit kapott ezért a helyért.
"úgylátszik nem tudod milyen sport valójában is a forma 1 ha azthiszed minden a szerencsén múlik akkor te beteg vagy"
Ezt éppen te mondod, aki annyira rossznak tartja Vettelt, hogy másképp különben nem lehetne itt?
"Alonso mért lenne szerencsés elárulnád? csak egy konkrét példát
mért van az hogy a renault az elmút évtizedben csak akkor volt az első háromban amikor Alonso ott volt?"
Konkrét példa: 2005-ben a legnagyobb ellenfelének sorra elszálltak a motorjai. + Az utolsó körben elszállt a futóműve is első helyen. Ha olyan megbízható lett volna a Mclaren, mint a Renault, akkor alonso max. 1x-es vb-s lenne.
Emlékeztetnélek, hogy amikor Alonso visszament a Renaulthoz 2008-ban, akkor 5. helyen zárta az évet, úgy, hogy mindenki kinyalta a seggét, ráadásul Nelson Piquet-tel falnak csapatták a kocsit, hogy csak 1x nyerhessen. Ja és közben a csapat + 4. lett év végén.
Na ez az, amit IGAZÁN MOCSKOS, ALJAS ROHADÉK DOLOGNAK TARTOK, ÉS ILYEN MÉRTÉKŰ MEGALÁZÁST SENKI NEM KÖVETETT EL CSAPATTÁRS ELLEN! Ez az egyik, amiért soha nem fogom egy számba venni Vettellel. De ezt lehet fokozni is, mivel ugyanezért a momentumért nem lehetett massa világbajnok, mert akkor keveredtek össze a baleset után az autók, és esett hátra. Nem egy ponttal lett volna neki több, ha nem Csalonsoskodnak akkor. És Massa csak 1 ponttal mardt le a Vb.-ről. Ezt sem felejtem el soha.
Szóval a csalással együtt lett 5. úgy, hogy a csapata meg 4. helyen végzett.
Tessék:
"oké hogy webbert elveri de őt ki nem?"
Pl: az a David Coulthard, aki annak idején Schumacherrel küzdött a Vb-ért.
00:19
Te nam hallottál róla, hogy létezik altatás a többiek felé, hogy ne legyenek tisztában a valós erővel?
Ugyanis úgy jobban feltudnának készülni. Taktika.
Az sem mellékes, hogy majdnem szinte minden időmérőn elhangzik, hogy az utolsó körökben lehet a leggyorsabb kört menni, mivel folyamatosan tisztul a pálya, és nő a tapadás. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!