Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Sebastian Vettel vagy Fernando...

Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 20:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik válaszoló rosszul írja. 2007-ben USA-ban 8. lett a BMW-vel ami kb. 6-7. helyre volt képes de ő még csak első futamán volt és fiatal volt nagyon. Fisichella még 2009-be se volt ilyen jó a Ferrarival. Akinek 15-éves múltja volt. 2007-be pár futam után átkerült a Torro Rosso-hoz ahol 3. helyen autózott sokáig az esős Japán futamon és végül véletlen neki ment Webbernek mert még fiatal volt és izgult de egy futammal később Kínába szintén esőbe 4. lett a Torro Rossoval. 2008-ba Monzába esős futamot nyert és szárazon is többször 4. 5. 6. lett. 2009-től aktív futamgyőztes a Red Bullal. Amúgy vissszavonom inkább a Williamszel hasonló lenne mint most a Ferrarival Alonso kicsit rosszabb mert sokkal lemaradva de egy 16. helyre képes autóval 8. lett de mondom sokkal lemaradva szóval 8 helyet javított. A Williams egy 13. helyre képes autó de azért csak 5. lenne (Webber, Hamilton, Button, Alonso mögött) mert egyrészt úgy gondolom hogy akkor kicserélem Maldonadoval őt meg úgyis lehagyná. Másrészt meg lehet csak annyit fejlődött hogy behozza a nagyoktól azt a nagy lemaradást és ott legyen Alonso seggébe egy jóval rosszabb autóval.
2011. júl. 2. 21:41
 42/126 anonim ***** válasza:
31%
Esőbe meg nem a szerencse dominál csak max kicsit a gumiváltások miatt de nem a gumik miatt nyerte meg. Esőbe kisebb lesz a különbség a nagy és kis csapatok között mert ott nem tudnak akkorár gyorsulni és egy kicsúszós kanyarvétel nagyobb veszteség. És amúgy meg? 2008-ba a száraz szingapúri futamon is 5. lett azis nagyon nagy. De hogyha azt is azt mondjátok hogy kiesős futam volt a többi eredménye meg (Brazília, Belgium, Monaco, Olaszország) esős futamon volt akkor azt mondjátok meg hogy valakinek hogy lehet az egyik legroszabb autóval akkora szerencséje hogy 5x is 5-be legyen (1 győzelem)? Mert az már inkább esőmenő tudás hogy egyszer sem esik ki és gumitrükkök nélkül nyerésközelbe kerül az egyik legroszabb autóval az már tudás. Alonsoról nekem ne beszélj tudom hogy voltak jó pillanatai de amikor vb nyerés közelbe kerül azis inkább a nagy szerencséje miatt van (2007 kivétel ott mindenképpen 3. kellet jönnie.) nem azért mert lesz valamikor is akkora pilóta mint Vettel vagy Senna vagy Schumacher vagy Hamilton. Elég jó pilóta csak szerencsés igazából lehet hogy a vezetési stílusa miatt van ennyi szerencséje de én sose fogom szeretni (unalmas, szerencsés vezetés és hatalmas ego). Kész.
2011. júl. 2. 21:51
 43/126 anonim válasza:
Alonso:D Mindig annak drukkolok, aki szintén lehetne a toppon, csak nincsenek meg az adott körülmények, amik szerencsésen játsszanak össze. Persze Alonsonak is volt ilyen korszaka, de ő azért kivételes nálam, mert én őt akkor is csipáztam, mikor világbajnokoskodott:) 21l
2011. júl. 2. 22:32
 44/126 Fuuton ***** válasza:

Te 64%-os, igen vicces gyerek vagy!

Alonso nem éppen a szerencsés típus, tavaly év közben a versenybírák direkt szivatták, Vettel csak a mérnöke miatt olyan jó, Adrian Newey miatt, és ezt tudja a Ferrari is és ezért akarják alonso mellé Neweyt, és minél hamarabb visszahozni Briatoret Domenicali helyére.

Vettel tök unalmas, és hidd el, hogy közel se lenne ő olyan jó a pl. a Williamsnél, mint azt te gondolod.

Még hogy 8. lenne, Alonso után. Azért van ott Alonso a RedBullok nyomában. Még hogy 8. Alonso után, gondolkodj már egy kicsit!

2011. júl. 2. 23:35
 45/126 A kérdező kommentje:

nem tudom de nézzétek már meg Alonso hogy debütált a renault-val egyből az első versenyen megnyerte az idmőmérőt szóval nem csak a kis Vettelkének voltak ilyen húzásai

és úgylátszik nem tudod milyen sport valójában is a forma 1 ha azthiszed minden a szerencsén múlik akkor te beteg vagy

Alonso mért lenne szerencsés elárulnád? csak egy konkrét példát

mért van az hogy a renault az elmút évtizedben csak akkor volt az első háromban amikor Alonso ott volt?

hogy ki milyen jó eső menő arról meg lehetne vitatkozni mondom ott van 2006 hungaroring aki látta annak nem kell magyarázni

Vettelt nem mondom hogy rossz pilóta de nekem még nem bizonyított

oké hogy webbert elveri de őt ki nem? webber addig sehol nem volt még a redbull alája nem került ami szintén azt bizonyítja hogy a kocsi nagyon jó

nem mondom hogy vettel szar pilóta de hogy Alonso szerencsés meg hisztis ez nálam kiveri a biztosítékot...

2011. júl. 2. 23:54
 46/126 anonim ***** válasza:
Sőt, az egyik legérdekesebb dolog még meg sem lett említve. Csak nekem gyanús az, hogy minden egyes időmérő alkalmával Vettel az utolsó 3 percben fut olyan kört, ahol a legjobb esetben is 4-5 tizedet ver a másodikra? Ez azért kicsit furcsa, mintha valami nem egészen "stimmelne" az autójával, és mintha mindig arra a bizonyos utolsó 3 percre "javulna" meg...
2011. júl. 3. 00:19
 47/126 anonim ***** válasza:
53%

Biztos teljesen viccből nyilatkozta az elmúlt két hétben Button, Webber, Kobayashi és Jacques Villeneuve, hogy Fernando Alonso a legjobb pilóta a jelenlegi mezőnyben.

Épp erre mondtam, hogy gyerekes vagy, hogy ráakarsz beszélni arra, hogy Vettelnek szurokljak, de szerintem ez mindenki szíve joga eldönteni, hogy kit pártol. Lehet, hogy Alonso alatt most nem top autó van, de én akkor is kiállnék mellette és akkor is Ő lenne a kedvencem, ha az egyik HRT-ben ülne.

2011. júl. 3. 10:24
 48/126 anonim ***** válasza:
83%

Azért jó Vettel, mert Adrian Newey a versenymérnöke?

1 Newey nem versenymérnök, hanem főtervező.

2 Azt mond meg, hol volt Newey Vettel mellett, amikor a BMW-vem 8. lett, és a Torro Rosso-val nyert? Valaki helyesen kijavított, hogy 8. lett. A 6 -ra melékeztem, de az a pontszám, amit kapott ezért a helyért.

"úgylátszik nem tudod milyen sport valójában is a forma 1 ha azthiszed minden a szerencsén múlik akkor te beteg vagy"

Ezt éppen te mondod, aki annyira rossznak tartja Vettelt, hogy másképp különben nem lehetne itt?

"Alonso mért lenne szerencsés elárulnád? csak egy konkrét példát

mért van az hogy a renault az elmút évtizedben csak akkor volt az első háromban amikor Alonso ott volt?"

Konkrét példa: 2005-ben a legnagyobb ellenfelének sorra elszálltak a motorjai. + Az utolsó körben elszállt a futóműve is első helyen. Ha olyan megbízható lett volna a Mclaren, mint a Renault, akkor alonso max. 1x-es vb-s lenne.

Emlékeztetnélek, hogy amikor Alonso visszament a Renaulthoz 2008-ban, akkor 5. helyen zárta az évet, úgy, hogy mindenki kinyalta a seggét, ráadásul Nelson Piquet-tel falnak csapatták a kocsit, hogy csak 1x nyerhessen. Ja és közben a csapat + 4. lett év végén.

Na ez az, amit IGAZÁN MOCSKOS, ALJAS ROHADÉK DOLOGNAK TARTOK, ÉS ILYEN MÉRTÉKŰ MEGALÁZÁST SENKI NEM KÖVETETT EL CSAPATTÁRS ELLEN! Ez az egyik, amiért soha nem fogom egy számba venni Vettellel. De ezt lehet fokozni is, mivel ugyanezért a momentumért nem lehetett massa világbajnok, mert akkor keveredtek össze a baleset után az autók, és esett hátra. Nem egy ponttal lett volna neki több, ha nem Csalonsoskodnak akkor. És Massa csak 1 ponttal mardt le a Vb.-ről. Ezt sem felejtem el soha.

Szóval a csalással együtt lett 5. úgy, hogy a csapata meg 4. helyen végzett.

Tessék:

[link]

"oké hogy webbert elveri de őt ki nem?"

Pl: az a David Coulthard, aki annak idején Schumacherrel küzdött a Vb-ért.

00:19

Te nam hallottál róla, hogy létezik altatás a többiek felé, hogy ne legyenek tisztában a valós erővel?

Ugyanis úgy jobban feltudnának készülni. Taktika.

Az sem mellékes, hogy majdnem szinte minden időmérőn elhangzik, hogy az utolsó körökben lehet a leggyorsabb kört menni, mivel folyamatosan tisztul a pálya, és nő a tapadás. Ilyen egyszerű.

2011. júl. 3. 12:04
 49/126 anonim ***** válasza:
100%
Mert biztos Alonso küldte neki a falnak Piquet és biztos Alonso soha nem volt peches csak is mindig mázliból nyert és véletlenül szerződtették a Renaulthoz és teljesen véletlenül támogatja a Santander őt, Vettelke helyett. Idióta barom. Ha olyan nagy arc vagy...rakd ki a privát e-mail címed ;)
2011. júl. 3. 13:23
 50/126 A kérdező kommentje:
pontosan. Alonso nem tehet arról hogy Briattore idióta volt és arról sem hogy Massa az az utasítást kapta hogy engedje el Alonsot. Az meg oké hogy Alonso szerencsés volt de vele egyetemben minden versenyző csak épp nem azon a futamon. Biztos akkor is szerencsés volt mikor scumika keresztül gázolt a mezőnyön imolában 2005-ben csak épp Alonsot nem tudta megelőzni. Szóval ezért lett VB mert legyőzte az évek óta uralkodó Schumachert és mert aoha nem volt alatta olyan autó amelyeik a mezőny legjobbja lett volna. nem csak két évig kell visszanézni hanem egészen 2003-ig és akkor mindeki látja hogy ő a legjobb
2011. júl. 3. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!