Szeretnék gokartozni verseny szinten. Hogyan induljak neki? Hol kell jelentkezni?
Figyelt kérdés
180cm magas vagyok, 17éves fiú, 65kg nehéz. Akinek van vmilyen tapasztalata, legyen szíves ossza meg. Bármilyen információ érdekel ezzel kapcsolatban. Köszi előre is.2011. jún. 16. 13:56
1/4 anonim válasza:
Ez egy gokartcsapat weboldala. A csapat vezetője autóversenyző volt apukám csapatába ment, jó versenyző. Szerintem hívd fel vagy te vagy a szüleid és kérdezzetek tőle stb. Persze kell hozzá eléggé sok pénz de a gokartozás még az olcsóbb mint az autóversenyzés.
2/4 anonim válasza:
Én is akartam még 2008 környékén tesztem is volt meg minden sőt szép eredménnyel zártam a tesztet. De ugye szponzorok nem jöttek mert pont akkor ütött be a válság. A csapatfőnök elmagyarázta hogy mi mennyibe kerül. Az első év az alaphangon 4 millió Ft. A további meg attól függ mennyire vezetnél állat módjára meg pl egy esős szett gumi 30 ezer volt és hát néha el kell.
3/4 anonim válasza:
előző vagyok
Annyit még hozzáfűznék hogy pechedre elég magas is vagy és a korod se épp a legjobb ha többet szeretnél majd gokartnal. Nem tudom mik lennének a céljaid hogy esetleg csak szórakozásból gokart vagy esetleg majd OB bajnokság formula autókkal vagy gyorsasági.
4/4 anonim válasza:
Az első vagyok.
Ha csapatba mész akkor nem kell szponzor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!