Edward Cullen ® kérdése:
Hogyan kellene edzenem, hogy kötélen függeszkedéssel fel tudjak mászni?
Figyelt kérdés
A háromnegyedéig tudok felmászni, de onnantól beremeg a karom, sajnos nem tudok feljebb. Most elkezdtem húzódzkodás-okat csinálni. Az segít ebben? 5m a kötél. Hogyan kéne edzenem? (Normális válaszokat kérek)2011. jan. 22. 14:54
1/4 anonim válasza:
mássz minél gyakrabban kötélen, annál jobban fog menni.
a kötélmászás fejlesztésére a kötélmászás a legmegfelelőbb, a futás fejlesztésére pedig a futás
2/4 anonim válasza:
A mászáshoz elsősorban a bicepszet és a vállizmokat használod, így ezekre kéne gyúrnod - mégpedig ezek állóképességére: tehát nem nagy súlyokkal keveset, hanem közepesekkel minél többet.
3/4 anonim válasza:
A húzódzkodások jók.Ha van otthon súlyzód(vagy egyéb súlyod),akkor végezz fej fölé nyomásokat is.És persze magát a kötélre mászást is kéne gyakorolni,de gondolom nem lóg otthon sehol egy 5m-es kötél... :)
4/4 A kérdező kommentje:
Rudam van szóval húzodzkodást tudom gyakorolni, Kötelem sajnos nincs xD azt csak a suliban. Lehúzás gépen segít? Csináltam régen de abbahagytam.
2011. jan. 22. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!