Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan másszak fel függeszkedv...

Hogyan másszak fel függeszkedve a kötélen?

Figyelt kérdés
Ha a lábamat is használom, simán felmászok, tök gyorsan. De függeszkedve nem sikerül, múltkor megpróbáltam és egyszerűen nem bírom elengedni a kötelet. Pedig nem félek, hogy leesek, mert akkor még tök alacsonyan vagyok. De felugrok rá, fogom két kézzel és nem bírom elengedni az egyik kezemmel, hogy feljebb fogjak, mert nem tudom megtartani magam egy kézzel. Vagy nem tudom, hogy ez miért lehet. Egyébként lány vagyok. Remélem érthető..
2010. febr. 6. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
csinálj sok fekvőtámaszt és egyéb karizom erősítő gyakorlatot
2010. febr. 6. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálunk az osztályban a lányok lábbal is alig tudnak felmenni, büszke lehetsz magadra :) Amugy szerintem inkább a húzódszkodás a legtutibb gyakorlat rá...
2010. febr. 6. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Így van, húzódzkodni kéne... bár csodálkoznék, ha az menne lány létedre :) A fekvőtámasznak köze nincs a bicepszhez kedves első, márpedig függeszkedve bicepszből kell erősnek lenni. Igazából súlyzós gyakorlatok kellenének, de ha nincs kedved konditerembe járni, akkor elmehetsz falat mászni, és ha megtetszik, akkor fél éven belül simán felszaladsz a kötélen :)
2010. febr. 6. 23:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok. Egy fekvőtámaszt nem tudom megcsinálni (kicsit gáz tudom, de hát nincs karizmom), de valahogy mégis fel tudom mászni függeszkedve. Vagyis pontosabban csak úgy tudok felmászni
2010. febr. 7. 00:37
 5/10 anonim ***** válasza:
00.37, de írni bezzeg nem tudol aztat!
2010. febr. 7. 01:14
 6/10 anonim ***** válasza:
ennek semmi köze nincs ahhoz,hogy ki milyen erős.
2010. febr. 7. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
01:14 képzeld tudok írni, ellentétben veled. Pl. aztat. Vajon mi akar az lenni? hmm? godolkozzál mielőtt másokat akarsz leoltani, mert ez most fordítva sült el, kis köcsög! szánalams vagy!
2010. febr. 7. 13:40
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

egyébként én is azt hallottam, hogy nem csak azon múlik, hogy ki milyen erős. csak nem tudom, hogy milyen technikával kéne..de majd próbálgatom :)

2010. febr. 7. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
13.40, mennyire kiröhögtetted most magad, úristen :D :D :D :D :D :D :D Tudod mit jelent a kifigurázás, és az irónia? :D Nem vágod, hogy téged parodizáltalak? :) Láma :D
2010. febr. 8. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
De segítek kismajom... azért nem tudsz írni, mert a 00.37-ben TUDOK helyett kétszer is TUDOM-ot írtál!!! Ezt figuráztam ki az AZTAT-tal... csak neked még ennyi agyad sincs, hogy értsd :D
2010. febr. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!