Melyik jobb? a Kick-box vagy a aikido
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 23:07
11/14 anonim válasza:
Thai box a nyerő. Nézd meg a ketrecharcosok toplistáját! Amúgy ha nem sport, akkor Krav Maga!
13/14 anonim válasza:
Szerintem aikidot válasz,de csak akkor ha igazán akarod mert a kickboxal ellentétben ez nem 2-3hónapos tanulni való. Szóval szerintem csak akkor válaszd,ha hosszab távra tervezel vele mert külömben a való életben nemfogod tudni használni.
14/14 szerzetes válasza:
Akár sportolni vágysz, akár önvédelemre, a kick-box toronymagasan jobb. Az aikido önvédelmi hatékonysága a nullához konvergál. Fél éves kick-box tudással tönkreversz egy 4. danos aikido mestert. A sport részére ugyanez áll. Az aikidón alig van bemelegítés, erősítés egyáltalán nincs.
Ha szépségre utazol, vagy filmekben akarsz szerepelni, akkor aikido. Az aikido egy látványcirkusz. Kamu verekedés, de annak a legszebb.
Mielőtt lehülyéznétek, van mögöttem 10 év aikido és közel ennyi karate és box.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!