Luke Littler , lehet valamiféle betegsége, rendellenessége?
Figyelt kérdés
Olyan idősebbnek tekinthető , de sokkal,
vagy csak én látom úgy?
Én szteroidot , (orvosi,)szedek , 10 éve , kb 30 évvel nézek ki öregebbnek,
Olyan vagyok mint a .....
( Nem rosszból írtam! )
jan. 5. 09:19
1/4 anonim válasza:
Nincsen infó semmi ilyesmiről hogy betegsége lenne. Szerintem amúgy ezt túltolják az emberek kicsit. A szakáll teszi idősebbé, inkább 4-5 évvel néz ki idősebbnek, nem 10-el.
2/4 anonim válasza:
Ez nem csak a szakáll, az egész arca puffadt és petyhüdt, és hozzá olyan ráncok vannak a szeme körül, mint aki egy hónapja nem aludt. Még Wayne Rooney sem nézett ki ilyen sokkal idősebbnek a korához képest, mint Luke Littler.
3/4 anonim válasza:
Kover, elhizott, lusta. Egeszsegtelenul taplalkozik es nem mozog. Maximum annyit amig kiszedi a tablabol a nyilakat edzes kozben.
Allitasa szerint videojatekozik es egeszsegtelenul etkezik.
Ez tokeletes kombinacio a genetikan tul hogy idosebbnek tunj mint amennyi vagy.
4/4 anonim válasza:
Meg az angol gének. Most kb 30nak tűnik, de 30 évesen meg 60nak fog majd kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!