Lehetséges, hogy ez valamiféle pszichiátriai rendellenesség nálam (turkáló, börze-függés)?
Van egy 6 éves fiam és egy 2 éves lányom a függésem leginkább a kislányom öltöztetésére vonatkozóan jelentkezik.
Megvennék,ráadnék mindenféle gyüönyörűséges kisruhát ami csak megtetszik,ha már párszor ráadtam,akkor késztetést érzek,hogy még vegyek neki újabbakat,akkoris amikor már nem tudom lassan hová tenni a rengeteg gyönyörű kislányruhát.
Hú, az a legjobb, hogy ezt felismerted magadon!
Bátyám élettársa szabályosan vásárlás mániás. Állandóan "shoppingolni" járt (ahogy ő mondja), eljutott odáig, hogy a megvásárolt holmit bontatlanul hagyta, a szatyorban, aztán másnap megint indult. Volt, hogy 3-4 hatalmas cserepes virágot vett a piacon(több ezret költött rájuk), aztán mind ott száradt el a teraszon. 2 lányuk van, ugyanez a helyzet a gyerekruhákkal is, vett turkálóban, rendelt a teszveszről, vásárolt boltokban, stb. Szegény tesómtól mennyi lóvét ellopott így (később kiderült ez is), mennyivel több maradt volna a pénztárcájába!
Ezzel tuti pótolsz valamit, mindenképp járj utána, mi az ami hiányzik, próbálj ezzel felhagyni, ez egy betegség.
Ne vigyél magaddal pénzt. Ha meg akarod venni, akkor hazamész pénzért, de ha nincs is arra a rucira szükség, akkor hazafele az úton meggondolod majd magad, és nem mész vissza megvenni. De ha visszamész is csak annyi pénzt vigyél, amennyibe az a ruci kerül.
Vásárlási mánia. Jééé milyen szép ruhát vettem és milyen olcsón!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!