Gerincferdülés, lúdtalp esetén igénybe vehető valamiféle könnyítés testnevelésből?
Tartásprobléma, gerincferdülés alakult ki nálam az elmúlt 2-3 év folyamán. Eddig még nem fájt a gerincem de mostanra már nagyon szokott. Lúdtalpas is vagyok kb 4-5 éves korom óta, egy időben gyógytornára, úszni jártam az ekkor még tölcsérmellkhas miatt ami el is múlt, valamint az egyik lábamról a lúdtalp is.
Mi ennek a menete?
Szakorvoshoz (orthopédiára) el kellene mennem és ő ad egy javaslatot ami alapján az iskolaorvos készít egy igazolást?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem megtaláltam a legmegfelelőbb megoldást.
Tavaly voltunk sulival ilyen szűrővizsgálaton és ott a doki mondta hogy kb 40 fokos a ferdülés.
A legjobb megoldás az lesz, ha a normál tesi alól felmentetem magamat, és gyógytesire járok, nem?
II/B Csak gyógytestnevelésen vehetnek részt
Azok a gyermekek, tanulók, akiknek mozgásszervi vagy egyéb, rehabilitációra szoruló betegsége szükségessé teszi
hogy kizárólag gyógytestnevelő irányításával történjen a testnevelés
Erre a kategóriára gondolok. Szerintetek megkapom erre a felmentést? Teljes tanévre? Mert ugye nem 3-4 hónap a gyógyulási idő szerintem..
Gimis vagyok
17/f
Akit érdekel, könnyített tesis lettem...
Mondhatni a magánkórházas próbálkozás felesleges volt. 20.000 Ft-ot dobtunk ki..
A magánkórházban pedig szó nélkül megkaptam nem is kértem...
Heti 2 Scrooth-torna, heti 3 nap úszás a mostani program..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!