Ez tényleg a lúdtalpam miatt lehetett régebben?
Jártam talán 2.-ban kosarazni,de abba kellett hagynom,mert felugrás közben így ilyen furcsa érzés volt a lapockáim között,nem azt mondom,hogy megrekedt ott a levegő,vagy becsípődött,de egy kicsit olyasmi volt...
Majd ez emlékszem,egy horvátországi nyaraláson is jelentkezett. Nem nagy időtartam különbség volt a két eset közt.Apám emiatt "megrángatott",ahogyan azt korábban tette velem egy másik férfi is.Nevét is kiírom,mert nem egy privát valaki:Oleg Procenko,jó haverja apámnak.
Ez a megrángatás ez olyan volt,hogy valahogyan úgy emelt meg a karomnál fogva,hogy jól kinyújtózzak az ő hátán.Mint egy sózsák. :D
De nem sokat hatott.Utána megkaptam a lúdtalpbetétet,és megszűnt.
Jól sejtem,hogy ez lehetett az oka,vagy csak azzal egyetemben múlt el ez a dolog?Egyáltalán mi lehetett ez?
Rosszul fogalmaztam.Rég volt már,na. :D
Olyan kellemetlen,kissé szúrós érzés volt,mintha valaki ezzel együtt nehezítené a légzésemet picit.
Azért ne ennyire drasztikusnak képzeld el,csak elég rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!