Ki fog a leginkább hiányozni a jövő évi F1-es rajtrácsról?
#7 vagyok. Perez is kezd kiégni, jelen állás alapján egyéni teljesítményben már nem jobb Latifi mindenkori szintjénél, csak jobb kocsi van alatta, ennyi!
Amúgy érdekes: Kvjat, Gasly, Albon, és már Perez is - először mindegyikük nagyot villantot, aztán mikor megkapták a Red Bull ülését, mindegyikük kezdett visszaesni egyéniben, mint ha az energiaitalosok másodszámú ülésén átok ülne.
“Perez is kezd kiégni, jelen állás alapján egyéni teljesítményben már nem jobb Latifi mindenkori szintjénél, csak jobb kocsi van alatta, ennyi!”
:D :D :D
Latifi szerzett 9 pontot karrierje során, míg Perez 1637-et.
Ilyen bohóc összehasonlítást rég olvastam :D
Igen, és pont ezt írtam, visszaidézve magam + kiemelve a lényeget:
“JELEN állás alapján egyéni teljesítményben MÁR nem jobb Latifi mindenkori szintjénél”
Ezt az 1637 pontot 10 év alatt szerezte, viszont a tavalyi és idei teljesítménye is siralmas, annak ellenére, hogy a legerősebb csapat autójában ül, a Red Bull csakis miatta bukja el a konstruktőri VB-t, ami már borítékolható is, pedig akár már 2 futammal ezelőtt be is húzhatták volna, ehelyett... Meg ezért is írtam, hogy valamiért Ő is “kezd kiégni” !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!