Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki fog a leginkább hiányozni...

Ki fog a leginkább hiányozni a jövő évi F1-es rajtrácsról?

Figyelt kérdés
Azok közül értelemszerűen, akiknek ez volt vélhetően az utolsó éve, mert jövőre már nincs ülésük.

nov. 12. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

#7 vagyok. Perez is kezd kiégni, jelen állás alapján egyéni teljesítményben már nem jobb Latifi mindenkori szintjénél, csak jobb kocsi van alatta, ennyi!

Amúgy érdekes: Kvjat, Gasly, Albon, és már Perez is - először mindegyikük nagyot villantot, aztán mikor megkapták a Red Bull ülését, mindegyikük kezdett visszaesni egyéniben, mint ha az energiaitalosok másodszámú ülésén átok ülne.

nov. 14. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:

“Perez is kezd kiégni, jelen állás alapján egyéni teljesítményben már nem jobb Latifi mindenkori szintjénél, csak jobb kocsi van alatta, ennyi!”

:D :D :D

Latifi szerzett 9 pontot karrierje során, míg Perez 1637-et.

Ilyen bohóc összehasonlítást rég olvastam :D

nov. 15. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel, hogy mit nyújtott 5 vagy 10 éve. Az a lényeg, mit nyújt mostanában, és várhatóan mit fog nyújtani a továbbiakban. A Red Bullnál gyalázatosan gyenge színvonalat nyújt, de amúgy megnézném egy kisebb csapatnál, ahol a tapasztalata és a szponzori kapcsolatai is igen jól jöhetnének. Sokszor láttunk már olyat, hogy a második számú pilóta csak szenvedett a top csapatnál, de utána újra magára talált egy csapatváltás után.
nov. 15. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, és pont ezt írtam, visszaidézve magam + kiemelve a lényeget:

“JELEN állás alapján egyéni teljesítményben MÁR nem jobb Latifi mindenkori szintjénél”

Ezt az 1637 pontot 10 év alatt szerezte, viszont a tavalyi és idei teljesítménye is siralmas, annak ellenére, hogy a legerősebb csapat autójában ül, a Red Bull csakis miatta bukja el a konstruktőri VB-t, ami már borítékolható is, pedig akár már 2 futammal ezelőtt be is húzhatták volna, ehelyett... Meg ezért is írtam, hogy valamiért Ő is “kezd kiégni” !

nov. 16. 00:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Szardzsent és Koláprüntyő
nov. 16. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!