Ki fog a leginkább hiányozni a jövő évi F1-es rajtrácsról?
Személyiségre Bottas.
Teljesítményre Colapinto (igaz, neki még bőven lesz esélye visszakerülni).
Colapointo sorsa szerintem még nem dőlt el. Van egy olyan érzésem, hogy a Red Bull alákarol.
Amúgy érdekes a szitu a bikásoknál. Verstappen ugye érinthetetlen, Tsunoda is részben, mert szerintem már elengedték volna, ha nem állna mögötte a Honda. Perezt egyértelmű, hogy lapátra kellene tenni, de ha igaz, hogy 30 milliót hoz szponzori pénzben 2025-re, akkor kvázi anyagi csőd lenne vele szerződést bontani. Ezzel szemben Lawson fiatal, agilis, éhes, olcsó, viszont nincs brand-értéke. Na ide kellene valahogy becsempészni Colapintót, akiben amellett, hogy bőven van potenciál, állítólag igen komoly marketingértéke is van, amit az üdítősök nagyon szeretnek.
Kíváncsi vagyok, mit lépnek Hornerék.
"Perezt egyértelmű, hogy lapátra kellene tenni, de ha igaz, hogy 30 milliót hoz szponzori pénzben 2025-re, akkor kvázi anyagi csőd lenne vele szerződést bontani."
Már anyagilag sem biztos, hogy annyira megéri. Legalábbis Pérez egyik fő támogatója, a Telmex bejelentette, hogy a jövő évtől nem szponzorálja a Red Bullt.
Latifi esetéből is láthattuk, hogy a pénz nem mindig dominál! A Williams gyenge csapat, szinte a sereghajtó, kisebb költségvetésű is, mint a Red Bull, Latifi meg az egyik legjobban fizetős versenyző volt, mégis betelt a pohár, a Williams teljesítményt akart! Szóval azért nem kizárt Perez menesztése, sőt, egy újabb csavar az a nagyon erős pletyka, hogy a Red Bull kiszemelte Colapintót Perez helyére, és csak idő kérdése a bejelentés!
De Colapinto amúgyis a jövő egyik nagy reménysége, látszik benne a tehetség, és még csak 21 éves, van ideje bőven!
Rajta kívül Bottas és Magnussen TALÁN hiányozni fognak, emberileg mindenképp, teljesítményben pedig nagyon hullámzóak, vannak/voltak náluk látványosan gyengébbek is.
A többi abszolút nem! Ricciardo valamiért “kiégett”, Sargeant és Zhou pedig alapból nullák.
Latifi 20 millió dollárt hozott a Williamsnak, Perez meg 30-at, plusz a red bull, mint termék is jól szerepel latin-amerikában, ami szintén nem mindegy.
Ja és Perez egy többszörös futamgyőztes, Latifi meg gp2 szint volt világ életében, vagy az sem.
9.- ez mind tény
én csak a Latifis összehasonlításra reagáltam, ami azért igen erős, ég és föld a két pilóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!