Ha ti rakhatnátok össze a jövő évi F1 mezőnyt, ki lenne az a 20 pilóta akiket ti a rajtrácsra raknátok?
Természetesen a kérdést reális keretek között gondolom, tehát már elhunyt meg 70 éves, 30 éve visszavonult pilótákat, vagy olyanokat akik még az F3-hoz is tehetségtelenek, ne írjatok, csak olyanokat, akik aktívak, nemrég aktívak voltak, vagy úgy áll hogy reálisan bekerülhetnek pár éven belül.
Aki nagyon elszánt azt is megírhatja melyik pilótát melyik csapatba rakná be, de az is elég ha írtok 20 nevet. :D
Verstappen
Perez
Hamilton
Russell
Gasly
Piastri
Norris
Ricciardo
Leclerc
Sainz
Raikkonen
Ticktum
Mick Schumacher
Shwartzman
Alonso
Ocon
Vettel
Magnussen
Hulkenberg
Nico Rosberg
Mercedes - Hamilton + Russell
Red Bull - Verstappen + Sainz
Ferrari - Leclerc + Rosberg
McLaren - Norris + Ricciardo
Alpine - Alonso + Ocon
AlphaTauri - Gasly + Perez
Aston Martin - Vettel + de Vries
Alfa Romeo - Bottas + Piastri
Williams - Stroll + Albon
Haas - Schumi + Hülkenberg
Ezzel együtt tudnék élni, és valamennyire realisztikus is
Mördzsi: Russel-De Vries
Red Bull: Verstap - Gasly
Ferrari: LeClerc - Sainz
McLaren: Ricciardo - O'Ward
Alpina: Alonso - Ocon
Alfacentauri: Perez - Nojiri
Aston Martin: Palou - Albon
Alfa Romeo: Ilott - Hauger
Will I am s: Piastri - Doohan
Haas: Shwartzman - Mazepin
Mercedes: Hamilton és Russell
Red Bull: Verstappen és Gasly
Ferrari: Sainz és Leclerc
McLaren: Norris és Bottas
Alpine: Alonso és Ricciardo
Alpha Tauri: Perez és Hülkenberg
Aston Martin: Vettel és Ocon
Williams: Latifi és Albon
Alfa Romeo: Räikkönen és Piastri
Haas: Shumacher és Ilott
Ferrari: Leclerc, Sainz
RedBull: Verstappen, Riccardo
Mercedes: Russel, Hamilton
McLaren: Norris, Bottas
Alpine: Alonso, Piastri
AlphaTauri: Gasly, Ocon
AlfaRomeo: Giovinazzi, Schumi
Haas: Hulkenberg,
Williams: Stroll, Tsunoda
AstonMartin: Vettel, Perez
Igen, hagynám a mezőnyben Giovinazzit, szerintem jó, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott ebben az iszonyat gyenge AlfaRomeoban is, több Q2, voltak Q3mak, pontszerzések, és nem mellesleg szinte az egész szezon során jobban teljesített, mint Raikonnen (Kimi fan vagyok)
Szerintem Perez gyenge a RedBullhoz, előző csapatánál az AstonMartinnal továbbra is jól teljesìtene
Riccardonak szerintem ott lenne a helye a RedBullnál, hatalmas hibát követett el, amikor eligazolt
Bottas szerintem a McLarennél nagyon szépen megállná a helyét, nyugodt, békés környezet, nyomás nélkül. És úgy gondolom, hogy a csapatnak is hasznára tudna lenni, egyébként is, túl jó az Alfához
Piastri hatalmas telhesítményt nyújtott az F3ban, és az F2ben, szerintem ülést érdemel, egyértelműrn az Alpinnál, ha már az ö pilótájuk.
Schuminak szerintem nagyon gyenge a Haas, Ferrari pilótaként, számomra logikus lenne, hohy jövőre az Alfánál kéne versenyeznie
Ocon nagyon tehetséges, viszont szerintem nem az Alpinnál van a helye. Az AlphaTaurinál szerintem mindenki megnézne egy Gasly Ocon párost.
Stroll számomra nem Aston szint, ahogy Tsunoda sem AlphaTauri, viszont mendkettejüknek az F1ben a helyük, véleményem szerint a Williemsbe jó párost alkotnának.
Szerintem Mazepin, és Latifi sem F1 szint, ezért én nem is adnék nekik ülést, ahogy a jövőre érkező Zhou sem érdemli meg.
Hulkenberg mindíg is jó pilóta volt, szerintem minimum a mezőny leggyemgébb csapatában, a Haasban megérdemelne egy ülést. A másik Haasba, pedig fogalmam sincs kit ültetnék, talán Albont, azért ő is a teljesítményének, és a korának löszönhetően megérdemelne egy helyet au F1ben
Mercedes - Hamilton + Russell
Red Bull - Verstappen + Perez
Ferrari - Leclerc + Sainz
McLaren - Norris + Ricciardo
Alpine - Alonso + Ocon
AlphaTauri - Gasly + Perez
Aston Martin - Vettel + Hülkenberg
Alfa Romeo - Bottas + Raikkonen
Williams - Stroll + Albon
Haas - Magnussen + Giovinazzi
Max Verstappen
Charles Leclerc
Arthur Leclerc
Carlos Sainz
Lewis Hamilton
Dennis Hauger
Jack Doohan
Isack Hadjar
Roman Stanêk
Sebastian Vettel
Mick Schumacher
Valterri Bottas
Sergio Perez
Yuki Tsunoda
Jehan Daruvala
Frederik Vesti
Theo Pouchaire
Daniel Ricciardo
Fernando Alonso
Esteban Ocon
Tóth László
Tudom, nem mindegyik olyan jó, de én nem feltétlen teljesítmény alapján választottam őket. Ja, és bocs a helyesírásert, nem biztos hogy mindenhol jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!