Daniel Ricciardónak lehet még bármi minimális esélye visszatérni az F1-be, vagy végleg ennyi volt számára?
Figyelt kérdés
Egyik kedvenc pilótám, és nagyon méltatlanul bántak el vele. Lehet még remény arra hogy újra lássuk őt a mezőnyben? Még csak 35 éves, ha azt nézzük hogy Alonso 43 évesen is versenyez, akkor a kora nem lehet akadály még egy darabig... Hogy látjátok?szept. 29. 20:00
11/12 anonim válasza:
"nagyon méltatlanul bántak el vele"
Nem tudom mi ebben a méltatlanság. A Forma 1 soha nem volt szeretetszolgálat. Valamiért most mindenki siratja Ricciardo-t, de én már azt sem értettem minek hozták vissza, amikor a korábbi aktív éveiben is mélyen alul teljesített.
12/12 anonim válasza:
11., egyetértek
Ricciardót két dolog tartotta meccsben.
1. hogy piacképes (ami az amcsi tulajok óta nem mellékes)
2. hogy Horner védte a seggét
Én is azt gondolom, hogy bőven kapott lehetőséget, amit nem tudott megszolgálni.
Mondom ezt úgy, hogy rettentően bírom a csávót, mert üde színfoltja a mezőnynek, és jobb napjain vezetni is nagyon tud(ott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!