Melyik F1 futamon mutatta be a legnagyobb versenyzésèt Will Stevens?
Az 1997-es Luxemburgi Nagydíj óta követem a sportágat. Az azóta eltelt közel harminc évben volt tizenhét olyan szezon, amikor minden futamot láttam, és csak három olyan volt (1998, 2015, 2023), amikor egynél több versenyt mulasztottam el.
Sajnos ez a tapasztalat sem volt elég ahhoz, hogy Google nélkül emlékezzek az úriember nevére. Mea cupla. Pedig a többi, hasonló sorsú versenyző (pl. Chilton, Haryanto) megvolt az eszemben.
Sajnos így a kérdésre sem tudok válaszolni, de követem a kérdést, hátha valakinek eszébe jut egy izgalmas csata valamelyik, ideiglenesen a hátsó traktusba szorult világbajnokkal szemben, amit aztán újranézhetek.
#4 Azért nem egészen ugyanaz a kategória. Biztos vagyok benne, hogy Mazepinre meg Latifire tíz év múlva is fognak emlékezni, na nem széles tömegek, de a "komolyabb" szurkolók biztosan. Ezek annyi kárt csináltak, egyben annyi szórakoztató (vagy bosszantó) pillantot okoztak, hogy az nem múlik el csak úgy.
Az általad felsorolt pilóták pedig ízig-vérig színtelen-szagtalan versenyzők, akikhez még egy-egy momentumot is alig lehet kötni. Gyenge csapatoknál versenyeztek, ott nem tudtak kiemelkedőt alkotni, de nem törtek-zúztak, ilyen értelemben sem hívták fel magukra a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!