Tudtok szertorna talajgyakorlatot Queen: We will rock you című számra?
3.éve szertornázok,s lesz egy gála amin bárki indulhat saját gyakorlattal. Amerikában elterjedt,hogy lassu hegedű és zongora zene helyett a valami modernebb,akár rock zenére mutatnak be gyakorlatot.(Tánc elemekkel tarkitva néha)
Tudom,higy ez nem amerika,de azért nekem mégis jobban kifejezné az egyéniségemet ey ritmosos rock zene.
Ezért gondoltam a We will rock youra.
Aki esetleg talál vagy látott már erre bemutatott gyakorlatot légyszives linkelje ide,higy inspirációt gyüjthessek belőle 😅😅😊
Közben persze én is keresek...
Előre is köszi ❤
#2!
Először is: pont azért kérdeztem,mert általában könnyedebb zenére szoktak, de én unalmasnak találom 52739-edszerre a zongoraszólót. A rock jobban illik hozzám. Másodszor Amerikábab ez nem ilyen különleges, és bizony nagyon jó gyakorlatokat lehet csinálni rockzenére is. (S nem, nem az akrobatikus rock and rollra gondolok amerikában, hanem az egyéni szertorna versenyzőkre.)
Idén az elődöntőn is volt olyan csapat, akik modern, rockosabb hangvételű szenére csinálták a gyakorlatot, és ez nem okozott nekik hátrányt.
A Queen: We will rock you-ja pedig szerintem azért jó, mert határozott üteme van.
S nem azt kérdeztem, kinek mi a véleménye a zenei izlésemről 😀
Köszi,a "hasznos" válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!