Hogyan tudnék egy 7 kilométeres versenyre felkészült 3 hét alatt?
Figyelt kérdés
Sajnos több éve nem futottam és 3 hetem maradt a felkészülésre. Tudna valaki olyan táplálékkiegészítőt ajánlani ami kicsit megemeli az energia szintet illetve csökkenti a fáradságot. Köszönöm előre isszept. 11. 23:42
1/4 anonim válasza:
Hogy állsz most?
Semmilyen táplálékkiegészítő nem tesz versenyképessé, ha amúgy sehol se vagy. 3 hét alatt még illegális teljesítményfokozó sem.
2/4 anonim válasza:
De nyerni akarsz, vagy csak lefutni a távot?
3/4 A kérdező kommentje:
Csak lefutni szeretném, nyerni jövőre szeretnék :)
szept. 12. 08:36
4/4 anonim válasza:
Lefutni szerintem nem akkora kihívás,bár nem vagyunk egyformák.
Én most tél végén kezdtem újra futni több, mint 2 év kihagyás után (terhesség, szülés, szoptatás stb.). 5 km volt az első távom, nem mondom, hogy jólesett, sőt 🙃, de 3 héten belül már 8 km is volt, teljesen simán ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!