Ha pszichiatriai beteg vagyok, de sportolok es szedek hangulatstabilizalot, az csalas?
Szedek pszichiatriai gyogyszert amitol nem izgulok, nem felek, nem szorongok meg ilyesmi. Ha oda kerul a sor, hogy donto, es en teljesen nyugodt vagyok, akkor az csalasnak szamit, plusz ha szivgyogyszert is szedek?
Erdekes, mert mindenki azt gondolja steroid, meg stimulalok, drogok amiktol teljesit az ember, de a nyugtatok, pszichiatriai gyogyszerek alacsony dozisban de epp hogy tudsz funkcionalni 90%-ban az mennyire erkolcstelen? "Csalas"? Persze nekem is van hatranyom az a 10% mert le vagyok kicsit "lassulva", tompitva.
"Persze nekem is van hatranyom az a 10% mert le vagyok kicsit "lassulva", tompitva."
Bocsanat egyebkent ez meg elonyosebb lehet, mert vannak sportok ahol meg ez is jol jon.
Szerintem meg azon múlik, hogy van-e benne tiltott, doppingszernek minősülő komponens, és hogy abban a sportban amit művelsz, foglalkoznak-e vele.
A Balczó-Török-Mónus öttusacsapat idején még simán toltak egy stampó pálinkát "célzóvíznek". Ma már tilos.
Itt a vonatkozó nemzetközi egyezmény eredetiben és magyarul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!