Gulyás Michelle-t miért kapta fel ennyire a média?
Figyelt kérdés
A többi olimpiai aranyérmesről alig hallani valamit, nem nagyon szerepelnek, Márton Vivianávál láttam több interjút, de Gulyás Michelle rengeteget szerepel, tv2-s, atv-s, telexes interjút is láttam, a hírekben is sokat jön elő a neve, meg valami állami kitüntetést is kapott a napokban.aug. 17. 20:50
31/37 anonim válasza:
33/37 anonim válasza:
Nulla azaz nulla sminkkel, retus nélkül úszva az izzadtságban
És nem, nem fake fotó, rengeteg boxol.
34/37 anonim válasza:
Igen, kivételesen szép arca van, elismerem.
Egyébként én nem egy fotó alapján figyeltem fel Michelle-re, hanem láttam a döntőt meg a nyilatkozatait, összkép alapján szerintem szexi. Lehet tucat arca van szerinted, de pont az a jó benne hogy ennek ellenére is van vonzereje. Nekem nagyon tetszenek az olyan csajok akik nem sminkelnek és úgy is szépek.
35/37 anonim válasza:
Szépnek csak smink nélkül lehet lenni
Sminktől nem lesz szép az ember
De ezért van a szépség egy skálán
Nekem Michelle 10/6 max
Attól hogy vékony meg szőke még nem lesz vki kiemelkedő
36/37 anonim válasza:
Tudom, hogy attól mert még vékony és szőke nem lesz kiemelkedő, de nekem tetszenek az arcvonásai, meg az összképet nézve számomra ő egy vonzó csaj.
37/37 szuperpocok válasza:
A sport világában egyre több olyan szereplő van, akik nem az eredményességükkel, hanem a közösségi médiában való szereplésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Michelle ezzel az egész rendőrnő imázzsal sugall valamilyen természetes tartást. Ja és mindehhez még eredmény is párosult ellentétben a vívólányok esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!