Az alábbi sportágakat szerintetek jó ötlet lenne betenni az olimpiára?
Vízikerékpár alatt, nem a balatoni strandokon lévő csúszdás vízibicikliket értem, hanem ezt, valami ilyesmit.
A jai alai az szerintem simán mehetne, gyors, energikus és látványos sport. Szerintem simán többen néznék, mint a tollaslabdát (aminek aztán semmi értelme).
A lovasíjászat is adná. A jelenlegi lovasszámok (főleg a díjlovaglás) az olimpián úgy egy rakás szarok, ahogy vannak. De mondjuk vágtázásközben álló és mozgó célpontokra lőni, na az már teljesítmény és sokkal érdekesebb is lenne, mint az hogy milyen elegánsan táncoltatja meg valaki a lovat.
Az aquatlon, duatlon és quadratlon, ezek mind a triatlon változatai. Nem sok értelmük lenne a triatlon mellett. Sok triatlonos indulna vagy aquatlonban, vagy duatlonban vagy quadratlonban is, vagy akár a triatlon mellett kettő másikban is. Aztán olyanná válna ez is, mint a futás, evezés, úszás. Vagyis, egy versenyző indulhatna több számban is. Igaz, hogy egy versenyző ezáltal több érmet is begyűjthet, de ez egy túlbonyolított rendszer lenne.
A görhoki az baromság. Az idei olimpián a gyeplabdát nézni is szar volt, egy igazi szerencsétlenkedés, ahogy derékból hajolgatva rohangálnak össze vissza. A görhoki sem lenne jobb, legfeljebb több lenne benne az esés.
A szumó már érdekesebb, egyrészt mert egy szumó mérkőzés rövid, hamarabb le lehetne zavarni.
Duatlon már van. A téli olimpián. Síelgetnek és lövöldözgetnek.
Én a gombfocit hiányolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!