Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az alábbi sportágakat szerinte...

Az alábbi sportágakat szerintetek jó ötlet lenne betenni az olimpiára?

Figyelt kérdés
Lovasíjászat, aquatlon, quadratlon, duatlon, szumó, croquet, jai alai, vízibicikli, kötélhúzás, paintball, airsoft, terepgörkorcsolya, görhoki.

aug. 13. 21:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szumónak lenne is értelme
aug. 13. 21:19
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
A krokettig lenne értelme, ami utána jön az nem való olimpiára egyik se. Főleg nem vízibicikli meg paintball.
aug. 13. 21:25
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Sumo, duatlon, kötélhúzás. Többi felejtős.
aug. 13. 21:27
 4/24 A kérdező kommentje:

Vízikerékpár alatt, nem a balatoni strandokon lévő csúszdás vízibicikliket értem, hanem ezt, valami ilyesmit.

https://www.youtube.com/watch?v=RaYhyeGxYoA

aug. 13. 21:34
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ennyi erővel lehetne a frízbi, darts, meg a sárkányeregetés is olimpiai sport.
aug. 13. 21:47
 6/24 anonim ***** válasza:
81%

A jai alai az szerintem simán mehetne, gyors, energikus és látványos sport. Szerintem simán többen néznék, mint a tollaslabdát (aminek aztán semmi értelme).

A lovasíjászat is adná. A jelenlegi lovasszámok (főleg a díjlovaglás) az olimpián úgy egy rakás szarok, ahogy vannak. De mondjuk vágtázásközben álló és mozgó célpontokra lőni, na az már teljesítmény és sokkal érdekesebb is lenne, mint az hogy milyen elegánsan táncoltatja meg valaki a lovat.

Az aquatlon, duatlon és quadratlon, ezek mind a triatlon változatai. Nem sok értelmük lenne a triatlon mellett. Sok triatlonos indulna vagy aquatlonban, vagy duatlonban vagy quadratlonban is, vagy akár a triatlon mellett kettő másikban is. Aztán olyanná válna ez is, mint a futás, evezés, úszás. Vagyis, egy versenyző indulhatna több számban is. Igaz, hogy egy versenyző ezáltal több érmet is begyűjthet, de ez egy túlbonyolított rendszer lenne.

A görhoki az baromság. Az idei olimpián a gyeplabdát nézni is szar volt, egy igazi szerencsétlenkedés, ahogy derékból hajolgatva rohangálnak össze vissza. A görhoki sem lenne jobb, legfeljebb több lenne benne az esés.

A szumó már érdekesebb, egyrészt mert egy szumó mérkőzés rövid, hamarabb le lehetne zavarni.

aug. 13. 21:48
 7/24 anonim ***** válasza:
51%
Azt olvastam a kovetkezo olimpian lesz mar krikett. Bar nem tudom ki jatsza Indian meg az angolokon kivul
aug. 13. 22:48
 8/24 anonim ***** válasza:
59%
Strandfoci, strandkézilabda amit szívesen látnék, ha a nők aprócsaka bugyiban játszanák.
aug. 13. 23:05
 9/24 anonim ***** válasza:
31%

Duatlon már van. A téli olimpián. Síelgetnek és lövöldözgetnek.

Én a gombfocit hiányolom.

aug. 14. 04:47
 10/24 anonim ***** válasza:
33%
Az biatlon te szerencsetlen.
aug. 14. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!