Szerintetek jó ötlet lenne az, ha a paralimpiát az olimpia előtt rendeznék?
Egyrészt technikailag megvalósíthatatlan, ahogy az előző válaszoló is mondja, mivel a legtöbb helyen a létesítmények éppen hogy elkészülnek az olimpia kezdetére.
Másrészt abból indulsz ki, hogy az emberek már kiéhezve várják a versenyeket, számolják vissza a napokat, és az olimpiához közeledve gyakorlatilag bármit megnéznének, ami azzal kapcsolatos. Ez maximum a hardcore sportrajongókra igaz szerintem, akik egész évben néznek sportversenyeket a tévében. Az átlagemberek, akik az olimpia nézőközönségének nagy részét adják azon a néhány napon, így se, úgy se néznék a paralimpiát, mert őket csak a Michael Phelps meg a Usain Bolt érdekli, nem néhány fogyatékos. Jó, ez kicsit erős fogalmazás volt, na...
Hát szerintem az nem jó indok hogy nincsenek készen a létesítmények. Akkor cseréljenek dátumot vagy pedig legyen határozott a NOB és mondja azt hogy a verseny előtt két héttel legyenek kész a helyszínek. Szerintem ezt a feladatot nem lenne nehéz teljesíteni.
Az előzőnek pedig annyi, hogy én sem vagyok hardcore sportrajongó de ha az olimpia előtt lenne a paralimpia akkor nézném és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!