Ha Oroszország nem lett volna kizárva, akkor Magyarország még hátrébb végzett volna az olimpiai éremtáblázaton?
Mi az h még hátrébb???
Szerintem a 14. hely elég előkelő ilyen kis országként, és úgy, h csak mist így fejből 3 csapatot/sportolót fel tudnék sorolni, aki 4-5. lett, és épp csak lemaradt az éremről
Az oroszok elég jól szoktak teljesíteni birkózásban és boxban szóval Üzbegisztán 8 aranyérme valószínűleg ennek is köszönhető.
Oroszországgal vagy nélküle, nem tudom, mikor bőgtünk utoljára így le
az olimpiàn, 6 szaros arany a 12 helyett. Szép, mondhatom.
7:
Érdi Mari fix arany, ne legyél defetista!
9:
Azért ebben az arányban az is benne van, hogy Kína nem túl sok csapatsportban kvalifikált az Olimpiára, míg Magyarország kivetelesen 4-ben is.
Kiváncsi vagyok, vajon mekkora lehetett a spanyol küldöttség, mert ők aztán a focitól a vizilabdán át a kosár- és kézilabdáig szinte minden csapataportban kvalifikáltak, általában férfi és női csapattal is. És ezzel a bizonyára óriási létszámú csapattal csak 5 aranyat és 18 érmet szereztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!