Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mekkora világraszóló szégyen,...

Mekkora világraszóló szégyen, hogy a női és férfi magyar vízilabdázók érmet se nyertek?

Figyelt kérdés
aug. 11. 11:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
Semekkora
aug. 11. 11:54
 2/22 A kérdező kommentje:
Női vízilabdában van max. 7 ország aminek komolyan vehető válogatottja van. Férfi vízilabdában se sokkal több max. 10.
aug. 11. 11:56
 3/22 anonim ***** válasza:
53%

Hát ahhoz képest őket is aranyra várták itt sokan... :D

Amúgy nem is az a szégyen hogy a magyarok kikaptak, hanem az hogy kitől: a férfiak az USA-tól, annál lejjebb azért nincsen szerintem. A nyomorult szerbek meg megint döntőznek úgy hogy mindenki laposra verte őket az elején.

A nők csak a szokásos formát hozták. Ott inkább a fő esélyes USA az égés, aki még bronzot se tudott szerezni, azokkal se tudom mi történt.

aug. 11. 12:16
 4/22 anonim ***** válasza:
45%
Dehogyis szégyen,jól szerepeltek lehet a te elvárásodvolt magas
aug. 11. 12:42
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
A nőktől nem vártam érmet, a férfiaktól már annál inkább! Szépen sikerült meggyalázni az elődök emlékét. Benedek Tibor…Kemény Dénes aranycsapata forog a kanapén a TV előtt ezt a csapatot látva. USA ellen az elmúlt 2 évben már másodjára kaptunk ki. Ennél csak az ausztrálok elleni vereség volt égőbb a csoportban. Miközben a lesajnált szerbek akiket legyőztünk ott vannak a döntőben és zsinórban 3. aranyukra készülnek.
aug. 11. 12:44
 6/22 anonim ***** válasza:
52%
Kevésbé szégyen, mint egy ilyen kérdést kiírni.
aug. 11. 13:03
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha rajtam múlna, azonnal megszüntetném a magyar vízilabda szövetséget.
aug. 11. 13:15
 8/22 anonim ***** válasza:
33%

Az mindig lutri volt hogy a magyarok, horvátok, szerbek, USA közül ki nyeri meg az olimpiát.

Kemény Dénes idejében nekünk volt meg az a kis plusz ami meghozta a sikert most másoknak

És ez a kis plusz nem a játékosok tudása!

aug. 11. 13:31
 9/22 A kérdező kommentje:
Minden komolyabb meccsükön ez a végletekig kiélezett, folyamatosan döntetlen közeli, 1 góllal vagy büntetőpárbajjal eldőlő szarakodás...ez valami undorító volt, amit ezen az olimpián műveltek.
aug. 11. 13:39
 10/22 anonim ***** válasza:
Ma már nem az, jó ideje nem mi vagyunk a királyok vízilabdában.
aug. 11. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!