Mekkora világraszóló szégyen, hogy a női és férfi magyar vízilabdázók érmet se nyertek?
Figyelt kérdés
aug. 11. 11:53
2/22 A kérdező kommentje:
Női vízilabdában van max. 7 ország aminek komolyan vehető válogatottja van. Férfi vízilabdában se sokkal több max. 10.
aug. 11. 11:56
3/22 anonim válasza:
Hát ahhoz képest őket is aranyra várták itt sokan... :D
Amúgy nem is az a szégyen hogy a magyarok kikaptak, hanem az hogy kitől: a férfiak az USA-tól, annál lejjebb azért nincsen szerintem. A nyomorult szerbek meg megint döntőznek úgy hogy mindenki laposra verte őket az elején.
A nők csak a szokásos formát hozták. Ott inkább a fő esélyes USA az égés, aki még bronzot se tudott szerezni, azokkal se tudom mi történt.
4/22 anonim válasza:
Dehogyis szégyen,jól szerepeltek lehet a te elvárásodvolt magas
5/22 anonim válasza:
A nőktől nem vártam érmet, a férfiaktól már annál inkább! Szépen sikerült meggyalázni az elődök emlékét. Benedek Tibor…Kemény Dénes aranycsapata forog a kanapén a TV előtt ezt a csapatot látva. USA ellen az elmúlt 2 évben már másodjára kaptunk ki. Ennél csak az ausztrálok elleni vereség volt égőbb a csoportban. Miközben a lesajnált szerbek akiket legyőztünk ott vannak a döntőben és zsinórban 3. aranyukra készülnek.
6/22 anonim válasza:
Kevésbé szégyen, mint egy ilyen kérdést kiírni.
7/22 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, azonnal megszüntetném a magyar vízilabda szövetséget.
8/22 anonim válasza:
Az mindig lutri volt hogy a magyarok, horvátok, szerbek, USA közül ki nyeri meg az olimpiát.
Kemény Dénes idejében nekünk volt meg az a kis plusz ami meghozta a sikert most másoknak
És ez a kis plusz nem a játékosok tudása!
9/22 A kérdező kommentje:
Minden komolyabb meccsükön ez a végletekig kiélezett, folyamatosan döntetlen közeli, 1 góllal vagy büntetőpárbajjal eldőlő szarakodás...ez valami undorító volt, amit ezen az olimpián műveltek.
aug. 11. 13:39
10/22 anonim válasza:
Ma már nem az, jó ideje nem mi vagyunk a királyok vízilabdában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!