Amelyikben a legjobb vagy:D egyébként nem tudom, várom a többiek válaszát
aug. 5. 16:16
2/11 anonim válasza:
Nincs ilyen. Pl a tornász gyakorlatokat nagyon nehéz megcsinálni,soha nem tudnál tornászként odakerülni, futni meg mindenki tud, mégsem könnyű olimpiára kerülni futóként sem.
aug. 5. 16:28
3/11 anonim válasza:
Talán sportlövészet. Az csak gyakorlás kérdése, szerintem akár idősebb korban is elkezdheted.
aug. 5. 16:33
4/11 anonim válasza:
vagy lovaglás
aug. 5. 19:25
5/11 anonim válasza:
Atlétika és úszás, ott adnak szabadkártyákat ilyen noname országoknak is mint Egyenlítői-Guinea, ahol még uszoda sincs, ezért úszhatott anno az olimpián Eric Moussambani, aki majdnem belefulladt a medencébe...
aug. 6. 11:19
6/11 anonim válasza:
Olyat lehet még, hogy pl egy szegény afriki ország színeiben síelőként elindulsz. Az országban még havat sem láttak, ha te síeltél már életedben, akkor te lennél az ország legjobb síelője és mehetnél az olimpiára
aug. 6. 11:26
7/11 anonim válasza:
Curling
aug. 6. 13:01
8/11 Kései Sirató válasza:
Ilyen volt már a valóságban is.
aug. 6. 14:31
9/11 anonim válasza:
8-as!
Nekem is rémlik valami ilyesmi.
Kérdés, hogy úgy akar olimpiára kijutni, csak az a lényeg, hogy ott legyen, semmi esélye, vagy azért el is akar érni valamit. Mert ugye pl síelésben nem lenne semmi esélye.
aug. 6. 15:03
10/11 anonim válasza:
Altalaban vannak szintek, nem mehet am akarki olimpiara. Ha nincs meg a szinted, vagy nem szerepelsz kijuto helyen ha a vilagranglista szamit, akkor nem fogsz kijutni. Ugyanakkor vannak eselyegyenlosegi kvotanak nevezett kijuttatasok, de nem minden sportban.
Mondjuk alpesi siben lehet ilyen kvotat kapni, de annak is van feltetele. Pl ha nem is vilagkupan de valami alacsonyabb rangu versenyen el kell elotte indulni.
Elmultak azok az idok egy 2perces 100m gyorssal ki lehet jutni, mint anno Mussambani EGQ-rol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!