Milák Kristófot miért utálja a média?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem követem az úszást, csak most az olimpián. Mit tett Milák, hogy egy ilyen tehetség közutálat tárgya?aug. 3. 21:04
1/10 anonim válasza:
Miért utálná? Egy csodabogár, a média is kb. így bánik vele...
2/10 A kérdező kommentje:
De mit csinált, hogy csodabogár lett? Ez lenne a kérdésem... És nem az eredményeire vagyok kiváncsi, hanem hogy miért utálja a média-mit tett ellenük....
aug. 3. 21:07
3/10 anonim válasza:
Mert senkinek sem nyilatkozik már egy ideje, ezért megsértődtek rá, az olimpia előtt is eltűnt hosszú ideig, nem tudták edz-e éppen, a saját edzőjével és a szövetségi kapitánnyal (Sós Csaba) se kommunikált.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lehet tudni, hogy aközött mi történhetett?
aug. 3. 21:11
5/10 anonim válasza:
4
Nem tudni....
Talán szerelmi bánat, vagy más magánéleti probléma.
Most meg már dacból nem nyilatkozik, miután ki lett kezdve a sajtó részéről is
6/10 A kérdező kommentje:
Jól teszi!
aug. 3. 21:37
7/10 anonim válasza:
Mert nem fideszes és nem nyilatkozik a hazug fideszmédiának.
9/10 anonim válasza:
Ha nem nyilatkozik az újságírónak, azt jelenti, hogy a szurkolók, illetve az őt anyagilag is finanszírozó adófizetők számára nincs mondanivalója. Ez pedig bunkóság. Neki igenis munkaköri kötelessége nyilatkozni, ha kérdezik. Ugyanúgy, mint a politikusoknak.
Amúgy minden elismerésem a teljesítményéért.
10/10 anonim válasza:
Én nem értem miért vannak egyesek ennyire ráizgulva erre a nyilatkozásra... Nagy lihegve elmondja szerencsétlen úszó, hogy nagyon kemény volt, meg a szokásos sablonok, és ettől nekem miért jobb? Én mondjuk a stúdióban való szájtépést is rühellem. Teljesen felesleges hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!