Miért rakta át 3 órára a Forma-1-es futamok kezdőidőpontját a Liberty?
Eléggé idegesítő, szerintem a 2 óra pont jó volt, ebéd után megnéztük a versenyt, azt cső, utána még el lehetett menni bárhová.
Meg azt sem értem, mi értelme annak, hogy nem egészkor startolnak.
A hivatalos indok:
„Egyes közvetítők általában egészkor kezdik a műsor sugárzását. Ezzel lemaradnak azokról az érzelmekről, arról a feszültségről, ami a versenyeket megelőző pillanatokat jellemzik minden egyes nagydíj esetében. A változtatásnak köszönhetően a televíziónézők közelebb kerülhetnek a csapatokhoz és a versenyzőkhöz, és maximálisan kiélvezhetik a piros lámpák kialvását megelőző pillanatok látványát”
Illetve:
„Történtek kisebb módosítások annak érdekében, hogy elkerüljük a más nagyobb sporteseményekkel, például a labdarúgó-világbajnoksággal való ütközést, hogy jobban alkalmazkodjuk a naplementékhez és szélesebb körű részvételi lehetőséget biztosítsunk a szervezőknek a különböző promóciós eseményekhez”
Egyértelműen az amerikai közönség miatt tették át. Arrafelé alig nézik a Forma 1-et, részben azért mert korán kéne kelniük hozzá vasárnap, a Libertynek pedig fáj a foga az amerikai piacra.
Délután 2 a keleti parton reggel 8, a nyugatin hajnal 5. Az új időpont reggel 9 és reggel 6, ami egy fokkal kellemesebb nekik.
Amúgy én is utálom a 3-as kezdést, a 2 tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!