Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyhogy nem ütötte ki Helif...

Hogyhogy nem ütötte ki Helif Hámorit?

Figyelt kérdés

A sok sírás után azt vártam volna, teljesen egyértelmű meccs lesz, legfeljebb pár percig.

Ehhez képest pontozásra jutott a meccs.

Ez lenne az a brutális, "férfi" erőfölény, amitől mindenki tartott?

aug. 3. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezen én is meglepődtem.

Úgy látszik tényleg hiszti az egész az olasz részéről ami egy kisebb bonyodalmat okozott.

aug. 3. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Direkt nem ütötte ki valszeg, mert abból még nagyobb botrány lett volna nekik. Az edzője visszafogta szerintem, az első 2 negyed után szólt neki.
aug. 3. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Vélhetően a színfalak mögött megegyeztek, hogy mindenkinek így lesz a legjobb.
aug. 3. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Az eddigi 43 győztes meccséből csak 6-ot nyert kiütéssel, úgyhogy erre azért nem volt akkora esély. Ha megnézed az eddigi eredményeit, akkor látszik, hogy azért nincs itt semmiféle extrém erőfölény. Konkrétan az előző olimpián már a második meccsén kiesett, 5-0-ra vesztett, az eddigi legjobb eredménye egy világbajnoki ezüstérem. Ami persze nagyon szép eredmény, de nem rendkívüli és utánozhatatlan, nincs arról szó, hogy sorra lealázta volna az ellenfeleit, és verhetetlen lenne. Ezen az olimpián is inkább az történt, hogy az ellenfelei előre eldöntötték, hogy nem tudják legyőzni, ilyen hozzáállással meg persze esélyük sem volt.
aug. 3. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:

" Vélhetően a színfalak mögött megegyeztek, hogy mindenkinek így lesz a legjobb. "

És nem a botrány miatt.

aug. 4. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!