1/8 anonim válasza:
A koronavírus miatt. De ha így folytatódik valószínűleg teljesen lefújják.
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a világháborúk miatt nem toligálták. Ezekszerint kisebb baj Volt akkor a baj mint a coviditozmus alatt?
2020. szept. 12. 12:37
4/8 anonim válasza:
Ezért mit fogsz te itt kapni a rettegőktől... 😆
5/8 anonim válasza:
Az hagyján, hogy nem nagyon tudsz írni, de még baromság is, amit állítasz. Mind a három olimpiát, ami a világháborúk idejére esett volna, eltörölték. Én egyetértek azzal, hogy teljesen felesleges a világ minden tájáról milliókat odacsődíteni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a minősítést, Nyelvtan Ignác barátom. Tényleg kicsit belekeveredem a mondatokba, miután a másik telefonom mindent németre próbál kijavítani, és Pl. neki a “volt” a feszültség mértékegysége.
Ott volt a “szerintem” szó, mivel ezek az olimpiák kaptak sorszámot, gondoltam meg is voltak tartva.
Írhattam volna egyébként a 68-as játékokat is, amikor a hongkong influenza ritkította az embereket.
A baromság szóval nem igazán tudtam mit kezdeni. Barom: páros ujjú kérődző állat, vagy igavonó állat. Tehén, ökör, ló szamár...
Hogy lehet egy állítás, vagy inkább vélemény Pl. tehénség? Vagy arra akartál utalni, hogy kerge marhakóros tehénből ettem volna annak idején steaket, amikor azért ment a hiszti, és most demens vagyok?
2020. szept. 12. 20:03
8/8 A kérdező kommentje:
7# számomra megtiszteltetés. :)
2020. szept. 13. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!