Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tippmixpronal hogyhogy eltunt...

Tippmixpronal hogyhogy eltunt a folyamatban levo kifizetesek resz?

Figyelt kérdés
Regen volt olyan hogy folyamatban levo kifizetesek. Nektek is eltunt?
2020. jún. 13. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hali !

Látom elég régi a kérdésed, de hátha valakitől jön válasz. Én csak most regisztráltam a tippmixpro-ra és összejött egy kis nyeremény. Ki akartam utaltatni, de mivel bizalmatlan vagyok, csak egy kis összeg 5.000 ft-ot utaltattam ki, hétvégén. Azt irt a rendszer, hogy "várakozik" (gondolom a hétvége miatt), majd hétfőre eltűnt és azt írja, hogy "nincs függőben lévő kifizetésed". Ilyenkor mi a helyzet ? Már elindult a kifizetés, de az oldalon már nem nem lehet követni ?

2023. jún. 26. 11:38
 2/14 anonim válasza:
Szia, én is csak 3000-et utaltam ki magamnak, pont a bizalmatlanság miatt. A számlaszámom ezerszer ellenőriztem, mégis eltűnt a kifizetési kérelem. Neked végül megérkezett? Ha igen, kb mennyi idő után?
dec. 7. 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Hali ! Nekem megjött végül. Emailt küldtek róla , hogy elfogadták és másnap 3 óra körül megjött a pénz a számlámra.
dec. 8. 09:49
 4/14 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok, megérkezett nekem is az előbb. :)
dec. 9. 15:40
 5/14 Ricsike2111 válasza:

Sziasztok. Én tegnap, előtt 6:40kor kértem kifizetést. 300k

Email jött h el fogadták de az oladalon csak "függő" szóval jelölik.

Azóta se jött meg.

febr. 5. 15:42
 6/14 anonim ***** válasza:
#5: kb 150ezer forint kifizetés felett nem azonnal hagyják jóvá, hanem kb két nap és kicsit később is utalnak. Én ezért részletekben szoktam nyomogatni 100-asával és egyszerre jóváhagyva másnapra megjön.
febr. 5. 15:58
 7/14 Ricsike2111 válasza:
Akkor, szerinted vonjam vissza és, küldjem el 100asával?
febr. 5. 16:09
 8/14 Ricsike2111 válasza:

Már nem lehet visszavonni.

Még tegnap délután jött email h jóvá hagyták de semmi...

febr. 5. 16:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, holnapra meg fog jönni, nagy kifizetéseket két munkanap alatt szoktak kiutalni.
febr. 5. 17:45
 10/14 Ricsike2111 válasza:
Akkor jó. Köszönöm
febr. 5. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!