Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a véleményetek a manusosNőr...

Mi a véleményetek a manusosNőről aki boxol nők ellen?

Figyelt kérdés

én nem értem, hogy lehet ez..

Ha nő,és magas a tesztoszteronja akkor doppingol, ha meg férfi és ezmiatt magas a tesztója akkor mit keres a nők között?

aug. 3. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

"Te miről beszél? Kit érdekel Schmitt Pál? Amikor egyhanguan a boxoló szakértők elmondják, hogy ez szégyen..."

A boxoló szakértők engedték Magyarországon is versenyezni korábban, és a Magyar Olimpiai Bizottság sem emelt semmilyen kifogást sem a tokiói olimpia alatt, sem azóta, a párizsi olimpia előtt sem. Az olasz boxoló nyilvánosan bocsánatot kért tőle, Luca pedig minden ezzel kapcsolatos közösségi posztját törölte már. Schmitt Pál MOB elnök is volt, tudja hogy mit beszél, ahogy a NOB elnöke sem egy parasztgyerek aki most esett be a vezetői székbe.

Nálunk átlag gyakoris felhasználóknál és a sajtó munkatársainál ők ezerszer jobban értenek a témához.

aug. 3. 17:16
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

"De azt tudjuk, hogy milyen teszt volt az amiért kizárták a VB-ről?"

Nem tudjuk, mert nem nyilvánosak az ezzel kapcsolatos dokumentumok. Amit tudunk, azt személyes (orosz) nyilatkozatokból tudjuk, és nyilván a dokumentumok nélkül azt böfög be bárki amit akar. Ha azt mondják hogy letesztelték és a Marsról jött földönkívüli, azt is elhiszitek?

aug. 3. 17:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Mar maga a szituacio nem megfelelo egy ilyen szintu rendezvenyen… nem is ertem ezt miert nem lehetett normalisan kezelni
aug. 3. 17:18
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
manusosNő XDDDDDD
aug. 3. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!