Mi a véleményetek a manusosNőről aki boxol nők ellen?
én nem értem, hogy lehet ez..
Ha nő,és magas a tesztoszteronja akkor doppingol, ha meg férfi és ezmiatt magas a tesztója akkor mit keres a nők között?
#3 Csökkentették, ezért indulhat.
Schmitt Pál azt mondta, hogy "ő nőként született, az útlevelében nőként van bejegyezve, az itteni tudományos vizsgálatok, köztük a tesztoszteron-szintje is azt igazolja, hogy ő nőként versenyez"
A NOB elnöke szerint pedig "Van két bokszolónk, akik nőkként születtek, nőkként nőttek fel, nőkként élnek, női útlevéllel rendelkeznek és nőkként versenyeznek. Ez a nő egyértelmű meghatározása. Soha nem volt kétséges, hogy ők nők"
Szerintem az ilyen hülyeségek allen a legjobb módszer az lenne, hogy a valódi női sportolók nem állnának ki ellene.
Nyugodtan el lehetne küldeni a francba azt a pasit és a NOB- ban székelő idiótákat is.
Ne vegyél részt olyasmiben, amivel nem értesz egyet !!!
"Nyugodtan el lehetne küldeni a francba azt a pasit és a NOB- ban székelő idiótákat is."
Így van, küldjük el az összes szakértőt, majd a gyakori népe megmondja hogy ki férfi és ki nő :D
Valahogy a mai napig nem merült fel senkiben hogy a férfiak között kellene versenyeznie. Korábbi olimpián és magyar versenyen is indult már, egyedül a VB-ről zárták ki egy olyan tesztre hivatkozva, aminek eredménye nyilvánosan nem elérhető. Bezzeg most mindenki szakértője lett a témának, és az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szervezők és szakemberek a hülyék, nem az átlagember aki a boxoló létezéséről is csak pár hete tud...
De azt tudjuk, hogy milyen teszt volt az amiért kizárták a VB-ről?
Madár is nyilatkozott, ő is elfogadhatatlannak tartja ezt a szitut, illetve többen is nyilatkoztak akik szerint ez elfogadhatatlan, és akkor jössz it a Pál-lal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!