Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a véleményetek a manusosNőr...

Mi a véleményetek a manusosNőről aki boxol nők ellen?

Figyelt kérdés

én nem értem, hogy lehet ez..

Ha nő,és magas a tesztoszteronja akkor doppingol, ha meg férfi és ezmiatt magas a tesztója akkor mit keres a nők között?

aug. 3. 16:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Genetijai rendellenességről tetszett hallani?
aug. 3. 16:55
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
*Genetikai
aug. 3. 16:55
 3/14 A kérdező kommentje:
És? Akkor csökkentség a tesztoját.... A magas tesztó szint sokat számít,én tudom mert koxolok(kondizok)
aug. 3. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Megengedte neki a NOB hogy ennek ellenére versenyezzen sajnos. Világbajnokságról bezzeg eltiltották már jogosan. Ha lenne benne gerinc és lelkiismeret, nem vállalná a mai meccset.
aug. 3. 17:04
 5/14 anonim ***** válasza:
36%

#3 Csökkentették, ezért indulhat.

Schmitt Pál azt mondta, hogy "ő nőként született, az útlevelében nőként van bejegyezve, az itteni tudományos vizsgálatok, köztük a tesztoszteron-szintje is azt igazolja, hogy ő nőként versenyez"

A NOB elnöke szerint pedig "Van két bokszolónk, akik nőkként születtek, nőkként nőttek fel, nőkként élnek, női útlevéllel rendelkeznek és nőkként versenyeznek. Ez a nő egyértelmű meghatározása. Soha nem volt kétséges, hogy ők nők"

aug. 3. 17:08
 6/14 Szándékos Bendegúz válasza:
28%

Szerintem az ilyen hülyeségek allen a legjobb módszer az lenne, hogy a valódi női sportolók nem állnának ki ellene.

Nyugodtan el lehetne küldeni a francba azt a pasit és a NOB- ban székelő idiótákat is.

Ne vegyél részt olyasmiben, amivel nem értesz egyet !!!

aug. 3. 17:09
 7/14 Demion válasza:
76%
Schmitt Pál (akit azt hiszem nem lehet wokesággal vádolni) azt mondta: „Nem állok be azok közé, akik mentik az algériai bokszolónőt, de azért ő nőként született, az útlevelében nőként van bejegyezve, az itteni tudományos vizsgálatok, köztük a tesztoszteron-szintje is azt igazolja, hogy ő nőként versenyez.”
aug. 3. 17:10
 8/14 A kérdező kommentje:
Te miről beszél? Kit érdekel Schmitt Pál? Amikor egyhanguan a boxoló szakértők elmondják, hogy ez szégyen...
aug. 3. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:
66%

"Nyugodtan el lehetne küldeni a francba azt a pasit és a NOB- ban székelő idiótákat is."

Így van, küldjük el az összes szakértőt, majd a gyakori népe megmondja hogy ki férfi és ki nő :D

Valahogy a mai napig nem merült fel senkiben hogy a férfiak között kellene versenyeznie. Korábbi olimpián és magyar versenyen is indult már, egyedül a VB-ről zárták ki egy olyan tesztre hivatkozva, aminek eredménye nyilvánosan nem elérhető. Bezzeg most mindenki szakértője lett a témának, és az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szervezők és szakemberek a hülyék, nem az átlagember aki a boxoló létezéséről is csak pár hete tud...

aug. 3. 17:12
 10/14 A kérdező kommentje:

De azt tudjuk, hogy milyen teszt volt az amiért kizárták a VB-ről?

Madár is nyilatkozott, ő is elfogadhatatlannak tartja ezt a szitut, illetve többen is nyilatkoztak akik szerint ez elfogadhatatlan, és akkor jössz it a Pál-lal?

aug. 3. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!