Mi ez az óriási hangzavar a vívás meccsen?
A franciák csinálták a másik meccsen az óbégatást.
#1: vesztettek
#2: mi volna, ha esetleg néznéd is a közvetítést és nem hamukáznál?
A riporter ugyanis elmondta, mi okozta a zajt ebben az esetben.
Mi van, ha a helyes választ adom, akkor is lepontozzátok?
Nem bírjátok el az igazságot??
Én amúgy nem az M4Sporton néztem, hanem a Maxon, ott nem volt kommentár. Folyamatosan azt lehetett hallani hogy tombol a közönség, ami miatt nagyon töredezett volt a vívás, folyton megállította a kezdést a bíró. Nem tudtam eldönteni, hogy a vívóknak szurkolnak ennyire vagy párhuzamosan más sporteseményt is rendeztek abban az arénában
#2, #5, #9 Azért vagy lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál.
A vívócsarnokban óriási volt a hangzavar, mert a közönség (nem kicsit idegenül a sportág szellemiségétől) tombolt, és amúgy is rengetegen vannak. Emiatt állandóan várnia kellett a többi pástnak, volt egy csomószor, hogy nem hallották az indítást, vagy épp bemozdultak, mert az En guard! Pre! Allez! hármas vezénylésből csak az első kettőt hallották, a harmadikra meg legfeljebb hitték, hogy elhangzott.
Emellett persze volt némi csörgés-zörgés a közvetítésben, meg lehet, hogy a kép is elment, sőt a kosármeccsen is... De hogy jön ez most ide, nem ez volt a kérdés! Még ha tényszerűen igaz is, de pl. én sem azt írom ide, hogy cselgáncsban is volt, hogy nem hallották a küzdők a bírót, és fojtás-ájulás lett a vége (ebből is nagy botrány lett a sportban, nem az ájulás miatt, az benne van a pakliban, hanem a halk vezénysző+tomboló közönség vs. vezényszó szándékos vagy vétlen figyelmen kívül hagyása miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!