Horkolás ellen valami HATÁSOS módszer, kellék?
Figyelt kérdés
Eddig a Psst horkolásgátló spréjjel próbálkoztam, sajnos nem segített, márciusban tudok elmenni vele orvoshoz, addig valami praktika, gyógyszertári terméket tudnátok mondani, ami használ is? 20 éves lány.jan. 12. 17:23
1/7 anonim válasza:
A horkolás mióta nőgyógyászati probléma?
2/7 anonim válasza:
Horkolás ellen nincsen ismert hatásos módszer. Füldugó akit zavar, külön szoba,....esetleg megszokás és megértés.
3/7 A kérdező kommentje:
Külön szobába alszik a párom, de sajnos lelkileg nagyon megvisel minket, ezért keresek valami hatásos megoldást :(
jan. 12. 17:59
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Orvos mit mond, van szervi probléma? Nekem anno volt, Adenol inhaláló olaj segített, de kellett hozzá majdnem 1 év.
5/7 anonim válasza:
Csipesz, nekem segített! 12000ft!!- most én készítem: 1000ft!!
6/7 anonim válasza:
Orvosilag kéne megnézni az orrsövényedet. A párom is horkol, mert fiatalabb korában boxolt, és eltört neki.
7/7 anonim válasza:
Lehet orrsövény ferdülesed van. Azon csak a műtét segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!