Használ valaki fehér zaj készüléket?
Figyelt kérdés
A szomszédok annyira hangosak, hogy már a füldugó sem elég rá, pedig már beszéltem velük erről többször de hiába. A fehér zaj szerintem hatásos, de gondoltam a telefonom idővel megsínylené, ha egész éjjel arról játszanám, ezért inkább külön fehér zaj gépet keresek.
Aki ilyesmi készüléket használ, pontosan melyik fajtát? Esetleg valamelyikről rossz tapasztalatok?
Aki trollkodni akar, az kérem élje ki magát máshol, nagyon nem vicces a több hónapnyi kialvatlanság.
Köszönöm előre is a válaszokat!
júl. 29. 12:12
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan használható erre a mobilod, sem lesz semmi baja, ha esetleg mégis sajnálod, akkor egy régi, levetett mobil is megteszi.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Első köszi, tudom hogy használható és már használtam is, csak az a baj hogy a telókban az akksinak csökken idővel a kapacitása, minél többet meríted vagy töltöd. Ebből egy idő után meg az szokott lenni hogy annyira tönkremegy hogy szinte állandóan töltőn kell tartani. Inkább elkerülném hogy emiatt félévente új telefont kelljen vennem, egy fehér zaj készülék meg sokkal olcsóbb, ês úgyis kelleni fog.
júl. 29. 12:43
5/7 A kérdező kommentje:
2,3-as, egy forrasztópáka árából már majdnem tudnék venni egy rendes készüléket is, szerszámok hiányában ez így sajnos nem érné meg.
Használ valaki gyártott fehér zaj készüléket is?
júl. 29. 12:58
6/7 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy idegesíted vele a szomszédot, de te hogy fogsz egy sistergő hangtól aludni?
7/7 Szervizmérnök úr válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!