Carlos Sainz a Williamshez igazolt. Mit szóltok a döntéshez?
A Williams teljesítményét elnézve már jó ideje, valószínűleg nem sok babér fog neki teremni jövőre. Néha egy-két elcsípett pont, mint Albonnak.
De a tervek szerint úgyis csak egy évig marad, utána ugye irány az Audi. Az meg még bármit hozhat.
#6 Két éves szerződés +1 év opcióval.
"A Williams közleménye szerint a spanyol két évre írt alá Grove-ba, opcióval egy esetleges hosszabbításra."
Én csak most, ez a kérdés kapcsán tudtam meg, hogy végre megállapodott jövőre, de szerintem rosszkor! Vagy sokkal korábban kellett volna, amikor még több kiadó ülés volt, vagy pedig kivárni a végső legjobb opciót. Igaz, 5 szabad hely volt még eddig, de abból a Sauber a leggyengébb, a Visa RB-hez két másik esélyesebb van, Williams-Alpine fej-fej mellett, viszont kivárhatta volna, hogyan alakul Antonelli sorsa.
Toto Wolff nemrég elbizonytalanodott, hogy Antonellinek nem biztos hogy jót tesz, ha minden évben feljebb “dobálják” a kategóriákban, így várni inkább még 1 évet a debütálására, vagy “mély víz” helyett mégiscsak a Williams-be ültetni egyenlőre. Szóval nem biztos, hogy feltétlenül veszve volt a Mercedes ülése, ez az 1 nagy dobás még bent volt a kalapban, és ha nem, akkor dönteni, hogy Williams vagy Alpine. Mindkettőnél volt esélye és szinte fej-fej mellett állnak, tehát utána már oly mindegy lett volna, de azért a Mercit még megcélozhatta volna, hátha..., az lett volna a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!