Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Egyes országok sportolói...

Egyes országok sportolói miért vannak kizárva?

Figyelt kérdés
Miért nem engedik nagy versenyeken egyes országok sportolóit politikai okok miatt (Pl Oroszország) És miért mehetnek világversenyekre sokkal több háborúban résztvevő országok ( USA) sportolói?

#Sport háborús időkben
jún. 9. 13:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ma 14:47 Nos, a gondolkodás neked biztosan erősséged de talán ha elolvasod a kérdést, esetleg még értelmezni is tudnál,akkor megértenéd miről beszélek.
jún. 10. 21:36
 12/21 anonim ***** válasza:
26%

11

Szerintem iratkozz be ált suli első osztályba, ott talán megtanítanak végre írni, olvasni.

jún. 10. 22:33
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Az oroszok a doppingbotrány miatt vannak kitiltva. Pár éve nemzetközi versenyeken több mint 120 orosz sportoló doppingtesztje lett pozitív. Kiszivárgott, hogy az orosz kormány elvileg kötelezi is a sportolóit a doppingra, ezek után a WADA kitiltotta Oroszországot mindenféle nemzetközi sporteseményről, negatív doppingteszt esetén indulhatnak ugyan orosz sportolók is, de kizárólag más színben/jelzésben, az orosz zászlót 4-5 évig nem használhatják.
jún. 11. 00:20
 14/21 A kérdező kommentje:

ma 00:20 Nameg a többinek egy kis olvasnivaló, még első osztály sem kell hozzá:

1: [link]

2:A Nemzetközi Olimpiai Bizottság úgy döntött, hogy korlátozza Oroszország és Fehéroroszország részvételét a játékokon, ezzel reagálva Ukrajna lerohanására. A párizsi olimpiát érintő konkrét döntés értelmében nem vehetnek részt az olimpián azok a sportolók sem, akik habár más nemzethez tartoznak, de aktívan támogatják az ukrajnai háborút, vagy pedig leszerződtek az orosz vagy a fehérorosz hadsereghez.

Amit egyesek ide irkálnak az egy régmúlt verzió.

jún. 11. 09:00
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Vg fideszes kamu.oldal
jún. 11. 15:26
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

#14 Mondjuk úgy tűnik az első osztályoddal neked sem sikerült értelmezned, mert ugyanazt mondják amit 00:20-as. Indulhatnak, feltételekkel.

Innentől viszont az állításod, miszerint ki vannak zárva egyszerűen helytelen.

jún. 23. 20:51
 17/21 A kérdező kommentje:
ma 20:51 És ehhez az okossághoz neked 12 nap kellett? Vág az agyad!
jún. 23. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, nem lóg mindenki állandóan a Gyakorin, sok embernek fontosabb elfoglaltságai is vannak!
jún. 23. 21:03
 19/21 A kérdező kommentje:
Igazad is van! Most 6 percedbe került. De még midig semmi köze a kérdéshez, és a valósághoz.
jún. 23. 21:08
 20/21 anonim ***** válasza:

16-os vagyok: 18-as egy másik válaszoló te szerencsétlen.

Én kérek tőled elnézést, hogy veled ellentétben nem itt élem az életemet, ettől még amit mondtam úgy van, a primitív sértegetésed is egyértelműen ezt bizonyítja. Köszöntem.

jún. 23. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!