Egyes országok sportolói miért vannak kizárva?
11
Szerintem iratkozz be ált suli első osztályba, ott talán megtanítanak végre írni, olvasni.
ma 00:20 Nameg a többinek egy kis olvasnivaló, még első osztály sem kell hozzá:
1: [link]
2:A Nemzetközi Olimpiai Bizottság úgy döntött, hogy korlátozza Oroszország és Fehéroroszország részvételét a játékokon, ezzel reagálva Ukrajna lerohanására. A párizsi olimpiát érintő konkrét döntés értelmében nem vehetnek részt az olimpián azok a sportolók sem, akik habár más nemzethez tartoznak, de aktívan támogatják az ukrajnai háborút, vagy pedig leszerződtek az orosz vagy a fehérorosz hadsereghez.
Amit egyesek ide irkálnak az egy régmúlt verzió.
#14 Mondjuk úgy tűnik az első osztályoddal neked sem sikerült értelmezned, mert ugyanazt mondják amit 00:20-as. Indulhatnak, feltételekkel.
Innentől viszont az állításod, miszerint ki vannak zárva egyszerűen helytelen.
16-os vagyok: 18-as egy másik válaszoló te szerencsétlen.
Én kérek tőled elnézést, hogy veled ellentétben nem itt élem az életemet, ettől még amit mondtam úgy van, a primitív sértegetésed is egyértelműen ezt bizonyítja. Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!