Judo verseny előtt fogyás?
Sziasztok!
Két hét múlva lesz egy judo versenyem és -52 kg-ban vagyok nevezve (és ott is szeretnék lenni mert a -57 kg az nem opció még) de 53 kg vagyok (172cm)…
Az lenne a kérdésem, hogy mivel tudok 1-2 kg-ot gyorsan lefogyni ebben a két hétben?
Futni elszoktam járni. Hetente 2x 10-15km t futok ami 600-900kcal -/futás). Plusz a heti 2-3 edzés. Illetve naponta általában 7-10km-t sétálok. Időm nagyon nincs ezeket növelni az iskola miatt.
A válaszokat nagyon szépen köszönöm!
16/L
1 kiló két alatt magától lemegy, kenyér helyett saláta, előző este eszel egy tojást, mérés napján nem eszel, nem iszol.
De legfőképp, amit az edződ mond neked!
Furosemid. Igaz doppingszer, de kotve hiszem hogy teged tesztelnenek. (Egyebkent vizhajto)
Viccet felreteve, 1kg leadashoz koplalni sem kell. Egyszeruen keves folyadekot fogyasztasz a merlegeles elott es vagy kihajtod magadbol a vizet legalis modon. Pl szauna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!