Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez utalhat jó genetikára?

Ez utalhat jó genetikára?

Figyelt kérdés

Szóval.. 16/f vagyok.

5.5 hónapja kezdtem el számolni a kalóriabevitelem.

2150kcal a cél minden nap, de egy héten kB. Mindig 3-4szer 300kcal pluszba voltam.(vagy több)

A makró célok soha nem voltak meg. Túl sok ch, zsír és kevés fehérje, szinte mindig...

15kg-ot fogytam ez idő alatt.

Az ismerőseim meg is jegyezték, és a gym bro-k is. Azt mondták ez majdhogynem csak zsír, amit fogytam.

Azt tudni kell, hogy előtte én már edzettem kB. Egy 7-8 hónapja de sz@rtam a kajára, szó szerint. És azt kell még tudni, hogy mióta "diétázom" nem jártam eddzeni (tanulás miatt), de napi 10000-25000 lépésem volt. Még 15kg-ot szeretnék fogyni, ami, hogyha így haladok meglesz 6 hónap múlva. Az lenne a kérdés, hogy ez tényleg létezne, hogy pörkölt, lecsókolbász, kenyér, halászlé, s minden ilyen mellett nagyon rossz makró értékekkel így fogyok? És közben izmot is építek.. Szóval ez jelenthet jó adottságot az edzéshez? Ha elolvastad hosszú és unalmas kérdésem akkor pacsi! :D Értelmes válaszokat köszi, és bocs a hosszúságért..

2020. aug. 13. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül mégis mit vársz??
2020. aug. 13. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha kevés fehérjét edtél, akkor sajnos elég sok izmot is vesztettél...
2020. aug. 13. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
ettél* xd
2020. aug. 13. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez arra utal, hogy egy fiatal fiú vagy, akinek ehhez megfelelően pörög az anyagcseréje. Nősz még, kell az energia. Plusz 25000 lépés elég jó kardio, kalóriaégető. Én inkább arra hajtanék, hogy ne hízzam később vissza, esetleg el kezdjek rendesen izmosítani:)
2020. aug. 13. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebben a korban élő tesztoszteronbomba is vagy, tehát a naturális tömegelés lehetőségei is biztatók.
2020. aug. 14. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Kepet
2020. aug. 14. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!