Ez utalhat jó genetikára?
Szóval.. 16/f vagyok.
5.5 hónapja kezdtem el számolni a kalóriabevitelem.
2150kcal a cél minden nap, de egy héten kB. Mindig 3-4szer 300kcal pluszba voltam.(vagy több)
A makró célok soha nem voltak meg. Túl sok ch, zsír és kevés fehérje, szinte mindig...
15kg-ot fogytam ez idő alatt.
Az ismerőseim meg is jegyezték, és a gym bro-k is. Azt mondták ez majdhogynem csak zsír, amit fogytam.
Azt tudni kell, hogy előtte én már edzettem kB. Egy 7-8 hónapja de sz@rtam a kajára, szó szerint. És azt kell még tudni, hogy mióta "diétázom" nem jártam eddzeni (tanulás miatt), de napi 10000-25000 lépésem volt. Még 15kg-ot szeretnék fogyni, ami, hogyha így haladok meglesz 6 hónap múlva. Az lenne a kérdés, hogy ez tényleg létezne, hogy pörkölt, lecsókolbász, kenyér, halászlé, s minden ilyen mellett nagyon rossz makró értékekkel így fogyok? És közben izmot is építek.. Szóval ez jelenthet jó adottságot az edzéshez? Ha elolvastad hosszú és unalmas kérdésem akkor pacsi! :D Értelmes válaszokat köszi, és bocs a hosszúságért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!