Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Alonso, Webber, Hamilton,...

Alonso, Webber, Hamilton, Vettel? Ki lesz idén a vb?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 18:49
1 2 3 4 5 6
 41/52 Fuuton ***** válasza:

Én sem vagyok divatszurkoló, már 6 éves korom óta Alonsonak szutkolok, pedig akkor még hol volt...

akkoribn Alonso csak a 16. körüli volt.

2010. okt. 31. 09:47
 42/52 anonim válasza:

Kedves Fuuton!

Ennek örülök! ;) én 2004 közepén csatlakoztam a forma1 nézésébe és már az első verseny után neki szurkolok! Szal hajrá Alonso!!!!

2010. okt. 31. 17:45
 43/52 anonim válasza:
remélem Hamilton vagy Alonso:D
2010. okt. 31. 19:15
 44/52 anonim válasza:
én kimi drukker voltam de most inkább Vettel legyen bár most már kevesebb az esélye sajnos...Alonso-t és Hamilton-t nembirom de Webber sem a szivem csücske de akk legyen ő ha vettel nem lehet
2010. okt. 31. 20:55
 45/52 anonim válasza:
egyértelműen Webber(L), mert idén nagyon jól versenyzett.Vettelnek meg olyan hülye feje van és egyáltalán nem szimpi....
2010. nov. 1. 15:31
 46/52 anonim ***** válasza:

Utolsónak.

Vettelnek kisgyerek feje van, de az ovis képével is elveri a mezőnyt.

2010. nov. 1. 17:48
 47/52 anonim ***** válasza:
Hamilton versenyzett a legjobban idáig. Egy versenyzői hibát csinált, ami "végzetes" is lett. Amikor kiütötte Massa. Alonso egy nyominger, nagyképű, szánalmas nyilatkozatokkal. Vettel egy szar, előzni se tud, Buttont kilöki, Webbert kilöki. Webber úgyszintén, csak ő Hamiltont, az idén 2x.
2010. nov. 1. 17:52
 48/52 A kérdező kommentje:

Nem érdekelnek az ilyen szánalmas kommenteitek, hogy Button sz@r...ha annyira sz@rok lennének, akkor nem lennének ott. Ti vagytok, a szarok, hogy őket lenézitek...Szánalmas.

Én csak 1 nevet kértem.

2010. nov. 1. 18:16
 49/52 anonim ***** válasza:
Én 100%-ban a McLaren párosának szurkolok,és remélem hogy Hamilton nyeri a VB-t.
2010. nov. 3. 17:20
 50/52 anonim ***** válasza:

Teljesítményre: Hamiltonnak kéne nyernie - több második helyet is bezsebelt és még nem volt 6.-nál rosszabb eredménye végigteljesített futamain.

De a Vettel a legjobb mert - látszik hogy mindig ő szerzi a polet mindig a vége felé az első helyről száll el neki a győzelem és ha Melbournebe és Bahreinbe az első helyen végigmegy akkor most kb. 25 ponttal vezetne.

De mégis Webber nyer mert neki nem volt ennyi technikai problémája és sokat és ugyan olyan átlag eredménye van mint Hamiltonnak (csak az autó miatt is) a győzelmei dobtak rajta.

Szerintem nem fog felhőtlenül menni ez az év Alonsonak így csak 2. vagy 3. lesz.

2010. nov. 6. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!