Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Alonso, Webber, Hamilton,...

Alonso, Webber, Hamilton, Vettel? Ki lesz idén a vb?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 18:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy legalább találtál valamit amibe bele tudtál kötni, mert amint látom az igazságon nem tudsz szépíteni.
2010. okt. 26. 20:22
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:50

Megsúgom:

Ausztrália:Webber hátulról bele ment, és igaz hogy Ham csak az 5. helyen autózott de egy esélyes 2.-3. helyett vett el tőle ugyanis friss lágy gumikkal autózott a kopott kemény gumis versenyzők mögött.Spanyolországban -18pont, második helyről esett ki defekt miatt.Hungaroring: 3. helyen volt és bekrepált a váltó.Monza: Ő hibázott elismerem Szingapúr:Webber ismét elintézte.

Ez ugyan nem technikai hiba de Malájziában meg a csapat qrta el a taktikáját.

Amúgy meg Braziliában nem volt szerencséje ill. valamilyen szinten ez de mégsem, úgyanis az ép ész azt diktálta hogy nem kell felrakni száraz gumit Glock még is megtette, bele is bukott ezzel, visszakerülve a normális helyére vagyis Hamilton mögé.

És akkor még a pech sztori folytatódik:2007 utolsó elötti verseny defekt majd sóderágy, utolsó verseny besz@r a váltó és visszaesik az utolsó helyre na ez mi ha nem pech.

Vettel az ász? WTF?:D Azért mert nekimegy Webbernek Törökországban vagy azért mert megtorpedózza Buttont, vagy azért mert lemarad vagy 10 seccel a SC mögött tönkrevágva a versenyét?

Ennek ellenére el ismerem hogy jó pilóta, Webbernél tuti jobb, de hogy Hamiltonnál egy fokkal nem jobb az 100%.

2010. okt. 26. 20:24
 23/52 anonim ***** válasza:
Az életkor tippelésedből meg látszik hogy te is az említett kategóriába tartozol, ha máshogy nem is akkor agyilag.
2010. okt. 26. 20:27
 24/52 anonim ***** válasza:

Beszart a váltó 2007-ben Braziliában:):):)

Pedig elég világosan közölte a csapat, hogy izgalmában benyomta a boxutca sebességkorlátozóját. De legyen a váltó hibája. Azon a futamon elment majdnem mindenki mellette az első körön. Már akkor, amikor mellé sem nyomta a gombot. Ilyen csúnyán elveszíteni vb-t még nem láttam senkit.

Azt diktálta az ép ész, hogy ne cseréljen gumit?

Szerintem azt diktálta a rémület, hogy ha kimegy gumit cserélni, a büdös életbe nem jön vissza az 5. helyre.

Jó, hogy megelőlegezted neki az Austral 2. 3. helyet, kicsit elfogult is vagy. Mintha vettel pont ott állt volna ki fékhiba miatt az első helyről.

És nem azért ász, mert hibázott, hanem mert ő a leggyorsabb, nem vált mellé, ja meg nem szarik be döntő futamon.

Megnézném Hamival egy csapatban.

Gondolom te nem annyira.

De megértem.

2010. okt. 26. 20:54
 25/52 anonim ***** válasza:

Igazából le állhatnék vitatkozni veled de nem fogok.Vannak tapasztalataim fórumokról és te tipikusan az vagy akinek mondhat bármit az ember akkor is Vettel az überkirály mindenki más szar.

Ausztráliásra ismét visszatérve, most nem az volt a téma hogy Vettelnek mi volt a gondja hanem Hamiltonnak.Amúgy meg nézd vissza a versenyt, Hamilton és Webber kb 1 másodpercel gyorsabb volt mint az elöttük lévők, a 2.-3. hely igen is reális lett volna.

De nyilván szar versenyző az aki zöldfülűként megvert egy kétszeres VB-t.

Továbbra is mondom, elismerem Vettelt de nem jobb Hamiltonnál max egyszinten lehet vele. Hamilton is vétett hibákat meg Vettel is épp eleget.

2010. okt. 26. 21:17
 26/52 anonim ***** válasza:

Dehogy.

Raikkonen is nagy, meg Alonso, Kubica, Kobayashi.

Hát igen.

Lehet, hogy gyorsabbak voltak Hamiltonék hátul, amikor vettelnek elment a fék. Úgy persze.

Nagyon jó versenyző Hamilton, csak túl nagy az arca, ahoz képest, hogy hogyan tudott nyerni. Alonsót lealázta 1 kemény ponttal, mivel a legelején folyamatosan Alonso beállításait használta fel. Enélkül valószínű nemsokra ment volna. Ez rendben is volt, bírtam is. De a Hungaroringen, amikor felrúgta Hamilton a csapatstratégiát, meg emiatt elszidta még a tetejébe a csapatfőnökét is hisztériás rohamban, akkor igen nagyot csalódtam. Minden futamon váltogatták, hogy melyiküknek tankolnak többet, és azzal előnyben lesz. Alonsó volt itt a soron következő kedvezményezett. Ő beleszart a levesébe, és Alonsó benzinéért ment. Alo visszaadta, de csak őt bűntették 5 hellyel az 1. helyről. Ha csak azt vezsem, h ezzel mennyit veszített, akkor most a 4. vb győzelemre készülne. Szóval így verte Alonsót. Hozzátezsem Alo is hülye volt Kanadában, de az is belefért volna, ha Hamilton nem patkánykodik.

2010. okt. 26. 21:49
 27/52 anonim válasza:
Még van két futam ha ez a kettő is olyan lesz mint a legutóbbi,akkor bármi megtörténhet egyébbként a REDBULL istálló fogja nyerni az tuti ők a legjobbak a tuti nyerő WEBBER. Alonso és Hamilton csak árnyéka önmagának már nem a régiek. Hajrá WEBBER és Vettel
2010. okt. 27. 07:44
 28/52 anonim ***** válasza:
Alonso nagyon elemében van. Én rá fogadnék.
2010. okt. 27. 10:23
 29/52 Fuuton ***** válasza:

Akárki akármit mond, Alonso a legjobb, mégpedig azért, mert messze a leghiggadtabb, ellenben Webber, aki egy amatőr.

Webber most csak azért volt jó, mert egy versenyképes autót raktak a segge alá.

Valenciában, és itt Koreában is amatőr hiba miatt esett ki.

Vettel ügyes, de túl meggondolatlan, de Alonso ha begurul, akkor azért ő úgy meg gyorsan, hogy nem hibázik.

Hamilton nem rossz, nem egy szerencsés ember, én nagyon utáltam, amikor bejött a F1-be, nagyon ellenszenves volt, de arra rásegített az apja, meg Ron Dennis. Mára javult a helyzet.

De lényeg a lényeg, Alonso a legjobb!

Viva Alonso!

2010. okt. 27. 18:02
 30/52 anonim ***** válasza:

Jó pilóta Alonso meg minden, és nem is szeretnék nagyon vitába menni, de nem értek egyet azzal, hogy Alonso akkor megy jól, amikor begurul. Emlékezz vissza 2007 Kanadára.

Elszállt az agya, aztán úgy túlterhelte a gumikat, hogy Sato is megelőzte az egyik legrosszabb autóval.

2010. okt. 27. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!