Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lewis Hamiltonnak milyen...

Lewis Hamiltonnak milyen szurkolói bázisa van itt Magyarországon?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy itt a válaszolók közül ki az aki elismeri a vezetői teljesítményét illetve örül annak ha eredményeket ér el.

Én 2005 óta követem a F1-et. A legelső kedvencem akit gyerekkorom óta imádok az Alonso, de akit a legtehetségesebbnek tartok az Hamilton.

De annyira megosztó személyiség,hogy tényleg kíváncsi vagyok,hogy ti mit gondoltok.

Köszi!

2023. nov. 25. 18:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
20-as, lol, mennyire kell hamilton-szexuálisnak lenni, hogy ezt el is hidd :D :D
aug. 9. 20:10
 22/29 anonim ***** válasza:
62%
Hamiltont soha nem tolta az FIA. Ellentètben a Verstappen nevü undorító alakkal.
aug. 10. 18:00
 23/29 anonim ***** válasza:
72%
Így igaz. Nem tudom mi van a háttérben, ami miatt a Ferkót ennyire kellett nyomni, de lehet jobb is, ha nem tudjuk. Hamiltontól inkább szándékos külső döntésekkel elvettek, lásd 2021!
aug. 10. 18:32
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Hamiltonnál nagyobb kedvezményezett még nem volt az F1 történelmében, és ezt bőven ki is használja. Ha meleg a helyzet csak ki kell használni az aktuális liberó-kártyákat, mint az egyetlen fekete pilóta, az lmbtq élharcosa, a vegánok védőszentje... és így tovább.

2021 a legjobb, ami a sportággal történhetett, és ezáltal helyére került az öreg lajos. Azóta is látjuk, mekkora bajnok.

aug. 11. 13:13
 25/29 anonim ***** válasza:
84%

"Nem tudom mi van a háttérben, ami miatt a Ferkót ennyire kellett nyomni, de lehet jobb is, ha nem tudjuk."

7 év Mercedes-uralom után egy új bajnok, ennyi kellett. Én is Verstappennek szurkoltam abban az évben, de a pofám leszakadt, amit az utolsó futam utolsó köreiben leművelt a versenyigazgatás.

aug. 13. 03:06
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
Hamilton pályafutása szerintem olyan szempontból mindenképp elismerésre méltó a nagy bajnokok között, hogy míg a többi sokszoros bajnok általában előre elintézte, hogy a csapattárs semmiképp ne jelenthessen rá fenyegetést (ha pedig mégis, abból komoly hiszti és csapatváltás lett), Hamilton karrierjében sok olyan év volt, amikor nem kapott kiemelt bánásmódot a csapaton belül, hanem meg kellett küzdenie a csapattársával. Akik között olyan nevek voltak, mint Alonso, Button, Rosberg, de ide vehetjük Russellt is, aki szintén nem kutyaütő.
aug. 13. 03:17
 27/29 anonim ***** válasza:
48%
#26 Igen. Nagyon erős csapattársai voltak. Talán Bottas kevèsbè. Rosberg le is győzte Lewist, ha jól emlèkszem 2017-ben.
aug. 13. 08:16
 28/29 anonim ***** válasza:
73%
Le. Szerintem 2016-ban. De 6-szor meg Hamilton végzett Rosberg előtt, amikor csapattársak voltak.
aug. 13. 08:25
 29/29 NTBS ***** válasza:
Még jól tartja magát a sikerei miatt.
okt. 25. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!