Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lewis Hamiltonnak milyen...

Lewis Hamiltonnak milyen szurkolói bázisa van itt Magyarországon?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy itt a válaszolók közül ki az aki elismeri a vezetői teljesítményét illetve örül annak ha eredményeket ér el.

Én 2005 óta követem a F1-et. A legelső kedvencem akit gyerekkorom óta imádok az Alonso, de akit a legtehetségesebbnek tartok az Hamilton.

De annyira megosztó személyiség,hogy tényleg kíváncsi vagyok,hogy ti mit gondoltok.

Köszi!

2023. nov. 25. 18:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%

Gyerekként ő volt a kedvencem, rendesen sajnáltam hogy újoncként nem tudott VB-t nyerni 1 pont híján. Sokáig szurkoltam neki, aztán 2016-17 környékén, mikor már nagyon ment a dominancia, elkezdett egyre kevésbé szimpatikus lenni, nem is csak a verhetetlensége miatt (mert akkor ezzel az erővel már Verstappent is rég ellenszenvesnek kéne tartanom), hanem amiatt ahogy látványosan mindent megúszott, neki mindent lehetett amit másoknak nem, ez pedig 2021-ben csúcsosodott ki, amikor egy kör híján VB lett úgy, hogy minimum 4-5 versenye volt az évben amikor büntetést érdemelt volna, és helyette vagy senkit se büntettek, vagy egyenesen Verstappen szívta meg utána (Monza például). Ezek után viccnek tartottam, hogy sokan "elcsalt" VB-ről beszéltek, miközben ha az egész évben elfogulatlan és következetes a bíráskodás, akkor már az utolsó futamra versenyben sem lett volna a címért. Az pedig, hogy a Mercedest erősíti egy évtizede, amelyik messze a leggusztustalanabb csapat számomra, szintén nem segít.

Ezzel együtt nem utálom vagy ilyesmi, a tehetségét elismerem, azt pedig hogy kiáll az emberi jogok meg a környezetvédelem mellett, egyenesen örömtelinek tartom, ahogy Vettelnél is nagyon sokat emelt a szememben rajta az, hogy mennyire támogat jó ügyeket. A bőrszíne meg pláne nem érdekel, az csak a rasszista idiótákat zavarja. De ők gondolom Tsunodát, Zhout meg ezeket is utálják élből.

2023. nov. 27. 00:24
 12/29 anonim ***** válasza:
58%

A Mekis éveiben szerettem. Amióta a Merci primadonnája, inkább hagyjuk kategória...

Ezzel együtt a tudását elismerem, de Verstappen nyomába sem érhet.

2023. nov. 27. 08:10
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ezzel együtt nem utálom vagy ilyesmi, a tehetségét elismerem, azt pedig hogy kiáll az emberi jogok meg a környezetvédelem mellett, egyenesen örömtelinek tartom, ahogy Vettelnél is nagyon sokat emelt a szememben rajta az, hogy mennyire támogat jó ügyeket."

Egyébként ezt én is elismerem és nagyra tartom, még akkor is, ha nem feltétlen értek egyet az általa képviselt értékekkel, vagy ha bizonyos megoldásokat képmutatónak találok. De ők legalább megpróbálják társadalmilag hasznos (vagy legalábbis a részükről annak tartott) célok szolgálatába állítani az ismertségüket.

2023. nov. 28. 12:01
 14/29 anonim ***** válasza:
93%

Butaság lenne azt mondani, hogy rossz vagy gyenge pilóta, hiszen az eredményei nem ezt mutatják.

Számomra az a probléma, hogy olyan dolgokkal kezdett foglalkozni, aminek semmi köze nincs az autósporthoz.

Mert ha F1 versenyt akarok nézni, akkor hidegen hagy hogy milyen tetoválásai vannak, hogy hol hord piercingeket, hogy miért szeret a fürdőszoba-függönybe öltözni, vagy hogy miért kell ájtatos képpel térdepelni a rajtrácson?

Lassan már ott tartunk, hogy minden vele kapcsolatos hír, tudósítás, fotó, szinte csak ezekről szól.

Végül még egy kérdés: már olyan sokat nyert az elmult években, hogy felejtette, hogyan lehet emelt fővel veszíteni?

Mert egy igazi sportembernek azt is tudni kell(ene).

2023. nov. 29. 18:27
 15/29 anonim ***** válasza:
60%
Régebben utáltam Hamiltont, egyáltalán nem volt szimpatikus. De az utóbbi 3-4 évben, főleg mióta számomra valamilyen érthetetlen októl ennyire tolják Verstappent, mindig hátszele van, valahogy mindig olyan versenyirányítási döntések születnek, hogy neki kedvezzenek, azóta megkedveltem. Azóta neki és Leclercnek szurkolok. A Ferrari nálam örök.
2023. nov. 30. 19:08
 16/29 anonim ***** válasza:
16%
15, Verstappen hátszél? Mi van? Vagy te csak 3 éve nézed az F1-et? Hamilton 15 éve maga a megtestesült hátszél. Nincs még egy olyan pilóta szvsz, akit ennyire toltak a pályafutása alatt, és aki ezt előszeretettel szereti kihasználni is (lásd rasszista-kártya).
2023. nov. 30. 20:13
 17/29 anonim ***** válasza:
16%

Ha szerinted a hollandnak hátszele van, akkor szerintem Sir Lala, maga a megtestesült háromárbócos kalózhajó.

(érdekes párhuzam, hogy anno Drake kapitányt is lovággá ütötték) 😂

2023. nov. 30. 20:30
 18/29 anonim ***** válasza:
62%

"Vagy te csak 3 éve nézed az F1-et?"

22 éve nézem.

2023. nov. 30. 21:01
 19/29 anonim ***** válasza:
24%

18.

... ennek tényében még gázabb a dolog :(

2023. nov. 30. 21:09
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
Verstappen nyugodtan kilökhet versenyzöket, levàghatja a kanyart. Neki mindent lehet az F1-ben. Az FIA kis kedvence ez az undorító alak. Hamilton viszont kiden bajnok címèt az akkor nagyon jó autójának, ès tehetsègènek köszönheti.
aug. 9. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!