Lewis Hamiltonnak milyen szurkolói bázisa van itt Magyarországon?
Arra lennék kíváncsi,hogy itt a válaszolók közül ki az aki elismeri a vezetői teljesítményét illetve örül annak ha eredményeket ér el.
Én 2005 óta követem a F1-et. A legelső kedvencem akit gyerekkorom óta imádok az Alonso, de akit a legtehetségesebbnek tartok az Hamilton.
De annyira megosztó személyiség,hogy tényleg kíváncsi vagyok,hogy ti mit gondoltok.
Köszi!
Nem kedveltem az elején Sir Lewist, de mostanra kicsit jobban bírom. Azért 7 vb címet nem a legyek hordtak össze.
Ferraris voltam mindig, de mostanra kiábrándultam belőlük. A két mostani figuráról soha nem tudnám elképzelni hogy vb címet suerezzenek. Akkor már inkább Hamilton egy Ferrariban! (Persze egy jó Ferrariban, nem a mostani öszvérfogatban.
Nem, barmilyen.
Úgy egy atlagra lennék kíváncsi
Összességében teljesen semleges lenne számomra. A domináns éveit utáltam, ahogy MS és Vettel esetében is, de ezért nyilván nem ő a hibás.
Ami azonban szimpatikussá teszi számomra Hamiltont, hogy a sok ótvar magyar proli egyenesen gyűlöli őt. Olvassatok csak kommenteket Facebookon (de csak mértékkel, nehogy agykárosodást szenvedjetek).
Az általa képviselt témák, mint a melegek, vegánok, feketék melletti kiállás tipikusan olyanok, amiket a selejtes, rántott húson és fideszes propagandán elő beteg honfitársaink egyszerűen nem tudnak hová tenni.
Nagyon remélem, hogy mind aktív évei alatt, utána pedig különösen folytatja ezt a vonalat, virtuálisan felmutatva ezzel középső ujját az évtizedekkel lemaradt kelet-európai csűrhének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!