Milyennek számít 60 méteres futásnál a 9,45 másodperces idő?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és szeretnék majd futóversenyre menni. A suliban futottunk 60 m-t 9,45 mp-es idővel sikerült lefutnom. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lenne elég ez egy futóversenyen és hogy milyen idővel lehet a dobogóra kerülni. Előre is köszönöm a válaszokat:)2023. márc. 30. 21:36
2/6 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit az időről hogy jó-e vagy nem, de a versenyről nem kérdeztem.
2023. márc. 30. 23:19
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan rossz lenne. A te korodban a legjobb sprinterlányok a 100 métert 12 másodpercen belül futják, ezt tudom.
4/6 anonim válasza:
Ez amolyan egyéni rekordnak is tekinthető? Mert ezzel versenyen azért nem sokra mennél, legalább 9mp alá kellene "edzened" magadat, de leginkább a 8,5mp-et megcélozni ha komolyan gondolod.
5/6 anonim válasza:
Hát igen. 13 évesek szoktak 8-9 másodperc között futni ennyit diákolimpián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!