Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan dolgozzam fel a bírói...

Hogyan dolgozzam fel a bírói igazságtalanságot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tegnap voltam taekwondo versenyen és leléptettek, mert full kontaktba mentem light kontakt helyett. Fun fact, előttem 3 csapattársamat léptették le ugyanígy, ugyanezek a bírók. Akik kívülről nézték a meccsem ők is megmondták, hogy nekem kellett volna nyertem. Csak annyira fáj mert így pont lecsúsztam a dobogóról.

2022. ápr. 10. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha egyszer nem megengedett a full kontakt akkor le fognak leptetni ha megszeged.

Talan megvan, az olimpian az egyik dontoben szinten leleptettek azt aki fullban fejbe rugta es ettol osszeesett az ellenfel.. full kontaktban oriasi win, olimpian, mivel semi kontakt van leleptettek.

2022. ápr. 11. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Más pontozásos sportágban versenyzek, így nem tudok konkrétan segíteni, de azt tudom, hogy a legrosszabb amikor kívülállók mondják, hogy “neked kellett volna nyerni”. Ez semmit nem segít, így legközelebb is úgy fogod érezni, hogy tök mindegy mit csinálsz, a bírók nem kedvelnek stb. Próbálj meg tanulni inkább a dologból. Kérdezd meg az edződet, hogy legközelebb mit csinálj, hogy ilyen ne történjen.
2022. ápr. 13. 20:17
 3/8 A kérdező kommentje:
De az edzőm is azt mondta nekem kellett volna nyerni
2022. ápr. 13. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
De ha egyszer te full kontaktba nyomtad az ellenfél meg lightba akkor érthető hogy mindenki téged látott jobbnak de ez azért volt mert csaltál és így teljesen jogos a leléptetés.
2022. ápr. 16. 09:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Ő se nyomta lightba csak én egyszerűen erősebb voltam
2022. ápr. 16. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És azt várod hogy ezt el is higgyük?
2022. ápr. 17. 07:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Így soha nem fogsz fejlődni. Egy igazi sportoló tanul az ilyen esetekből.
2022. ápr. 17. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
A full contact nem csalás, hanem a mozdulataid feletti uralkodás hiánya. Persze hogy leléptettek, az idióta telepi csapattársaiddal együtt. Jó kis edzőtök lehet. Rúgjad g*ci! Ez aztán a harcművészet...
2022. ápr. 21. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!