Guanyou Zhou-t miért mutatták olyan sokat a mai közvetítésben?
Figyelt kérdés
Úgy értem többet mutatták mint a többi középmezőny pilótát, Hülkenberget vagy Albont stb. alig láttuk, őt rengeteget. Mi ennek az oka?2022. márc. 20. 19:14
1/3 anonim válasza:
Mert sok akció volt körülötte. Vagy ő előzött, vagy őt próbálták előzni. Továbbá újonc. Tavaly év elején Tsunodát is nagyon sokat emlegették, mutatták. Valamint az sem egy rossz teljesítmény, ha valaki rögtön az első bemutatkozó futamán pontot szerez.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Egyrészt talán mert Ő a Forma-1 történetében az első kínai versenyző, másrészt az idei egyetlen újonc, és első versenyén is már ilyen bravúros csatákban volt, és olykor támadó félként - amondó vagyok, szerintem a ritka nagy tehetségek közé tartozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!