Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Guanyou Zhou-t miért mutatták...

Guanyou Zhou-t miért mutatták olyan sokat a mai közvetítésben?

Figyelt kérdés
Úgy értem többet mutatták mint a többi középmezőny pilótát, Hülkenberget vagy Albont stb. alig láttuk, őt rengeteget. Mi ennek az oka?

2022. márc. 20. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok akció volt körülötte. Vagy ő előzött, vagy őt próbálták előzni. Továbbá újonc. Tavaly év elején Tsunodát is nagyon sokat emlegették, mutatták. Valamint az sem egy rossz teljesítmény, ha valaki rögtön az első bemutatkozó futamán pontot szerez.
2022. márc. 20. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
2022. márc. 20. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt talán mert Ő a Forma-1 történetében az első kínai versenyző, másrészt az idei egyetlen újonc, és első versenyén is már ilyen bravúros csatákban volt, és olykor támadó félként - amondó vagyok, szerintem a ritka nagy tehetségek közé tartozik!
2022. márc. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!