Nem tudtam megnézni a futamot. Mi volt Wéberék véleménye a Hamilton-Verstappen ütközésről?
Színjáték volt az egész, Angliában nyilván nem fognak Hamiltonnal példát statuálni. Kapott egy olyan látszatbüntetést, amelyről mindenki tudta, hogy játszva le fogja dolgozni. Egyszerűen a komplett mezőnytől sokkal jobb autója van (Bottas meg tudjuk, hogy háttérjátékos).
Ugyanakkor rossz üzenete volt ennek a mainak, mert ezentúl elég kiütni Verstappent, kap egy ledolgozható büntit és röhögve világbajnok?
"Ugyanakkor rossz üzenete volt ennek a mainak, mert ezentúl elég kiütni Verstappent"
Nem szeretem Hamiltont, de annyira azért ő sincs jó autóversenyző, hogy 200km/h feletti tempónál kanyarban úgy üsse meg a másikat, hogy biztos legyen benne, hogy a saját autója nem sérül. :-)
Én egy 30 másodperces büntetést tartottam volna reálisnak, mert 10mp tényleg vicc kategória.
#1: Wéber versenybalesetnek tartotta, de a kiesésben végződő kimenetele miatt áthajtásosra tippelt. Nem kevesellte a büntetést. Ne hülyítsük szegény kérdezőt, elég baja van, hogy lemaradt erről a show-ról :)
#3: Dehogy mondták, ez csak a facebookos meg gyakoris konteós körökben szokás
"Dehogy mondták, ez csak a facebookos meg gyakoris konteós körökben szokás"
sejtettem. :) azért szúrtam be a 3-as kérdést, hogy érzékeltessem: nem kinek-kinek a magánvéleményére voltam kíváncsi, hanem arra, amit Wéberék mondtak. szóval az #1-es és #5-ös válaszok szerzőinek köszi!
#3 Dehogy ezt mondták, #2 és #4 már a saját véleményét írta le.
Én úgy értelmeztem, hogy az egyik szerint szimpla versenybaleset, a másik hibáztatta Hamiltont. Megjegyzem, mondtak jó nagy hülyeségeket is a büntetés kiszabásával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!